Lifestyle / Celebs
Celebs

Joop heeft een relatie met andere Temptation-single!

Temptation Island is de plek waar veel relaties sneuvelen, maar er bloeien ook nieuwe liefdes op. En dan niet per se tussen de gebroken koppels en de singles, maar ook tussen de vrijgezelle mannen en vrouwen. Joop en Chelsy delen afgelopen weekend namelijk dat ze een setje zijn. Naaah, meen je niet!

joop temptation island

Lees ook: FOTO: Jimi uit Temptation Island 2021 heeft een nieuwe vriendin

Joop en Chelsy

Single Joop had nog zo'n leuke klik met Delphine tijdens de opnames van Temptation Island: Love or Leave, maar dat liep met een sisser af. Bert en Dephine zijn definitief uit elkaar, maar tussen 'Fien' en Joop werd het toch niks.

Liefde van mijn leven

Toch ging Joop niet helemaal met lege handen naar huis. Hij en vrijgezel Chelsy zijn stapelverliefd op elkaar. Op Instagram delen de twee dat ze een relatie hebben. "Eindelijk mogen wij het delen!" schrijft Chelsy. De twee moesten waarschijnlijk wachten tot de laatste aflevering verscheen om spoilers te voorkomen. Dat was vorige week. "Nooit gedacht dat ik via deze weg mijn liefde nog ging vinden [...] Wij zijn als twee puzzelstukjes bij elkaar gekomen", voegt ze eraan toe.

Ook Joop is hoteldebotel met zijn nieuwe vriendin. "Ik heb de liefde van mijn leven gevonden! Wat 5 maanden geleden begon als een zoektocht met avontuur eindigde in mooie vriendschappen te beschouwen als familie. 1 liefde is er sterker uitgekomen en 4 gestrand. Mijn liefdesvragen bleven onbeantwoord tot het leren kennen van Chelsy."

We wensen de twee veel geluk. En wie weet zien we ze terug bij Temptation Island VIPS...?

Lees ook: Zijn Wouter en Julia nog bij elkaar na Temptation Island 2021?