Lifestyle / Celebs
Celebs

Zijn Wouter en Julia nog bij elkaar na Temptation Island 2021?

Wouter en Julia leken het enige koppel te zijn dat dolverliefd het programma weer verlaat. In de laatste aflevering van Temptation Island gaf Wouter haar nog een bos rozen en liepen ze romantisch hun toekomst tegemoet, maar in de terugblik bleek al dat ze uit elkaar waren. In gesprek met Shownieuws praten de twee over de toekomst van hun relatie.

wouter julia temptaton island 2021

Zijn Wouter en Julia nog bij elkaar na Temptation Island 2021? 

Het leek er lang op dat Wouter en Julia als enige ongeschonden de strijd uit zouden komen bij Temptation Island 2021. Toch bleek dat al snel anders te liggen, toen er in de reünie-aflevering duidelijk werd dat de twee alweer uit elkaar waren. Wouter had het na het programma heel druk met zijn sportschool en daardoor maakte Julia het weer uit. Tegen Shownieuws vertellen de twee nu of hun relatie nog toekomst heeft, zeker ook omdat Julia met Niels de connectie is aangegaan. 

Kwetsen

Hoewel Wouter de grapjes van Julia door de vingers kon zien, was dat niet genoeg om hun relatie overeind te houden. “We kunnen het goed vinden met elkaar en zijn nog steeds bevriend. Maar we hebben geen relatie." Wouter had liever even had gewacht tot het einde van de lockdown en de pandemie. Want volgens hem hebben ze nog veel te weinig kunnen genieten samen, omdat alles dicht was. “Die kans hebben we nu nooit gehad.” Julia vindt echter dat Wouter wel iets meer moeite moet doen voor haar. “Ik wil niet weer gekwetst worden en veel te veel verwachten.”

Nieuwe uiterlijk 

Ook in de YouTube-serie 'MacDate met' vraagt YouTuber Nick Eshuis hen hoe het er nu voor staat met de relatie. Julia is vooral boos op de makers van het programma. "Het lijkt nu net alsof ik klaar met hem was omdat hij zo druk aan het werk was, maar dat was toch niet zo Wouter?" Ook vertelt Wouter over de reacties die hij kreeg op zijn nieuwe uiterlijk. "Ik zag er echt niet uit, ik schrok er zelf ook van." Wouter bleek kilo's te zijn afgevallen vanwege het coronavirus. 

Geen ruzie

"Het is niet dat je niet van elkaar houdt, maar onze levens passen niet bij elkaar. Dat maakt het juist moeilijk, dan wanneer je ruzie zou krijgen", vertelt Wouter. Julia is het hier mee eens. Julia en Wouter zijn dus niet meer samen na Temptation Island 2021, hoewel hun optreden bij Nick Eshuis anders doet vermoeden. Wanneer Nick vraagt wie er eerder mee zou doen aan Temptation Island VIPS, is Julia bikkelhard. "Wouter! Ex On The Beach, Temptation VIPS, maakt hem allemaal niets uit." To be continued!

Lees ook: Durf je? Temptation Island: Love or Leave zoekt nieuwe koppels