Zien: Madieke van De Bachelor showt killerbody op Instagram

Celebs door Elsemieke

Ze ging er in de finale van De Bachelor met de laatste roos vandoor en viel niet alleen enorm op bij Fabrizio Tszinaridis, maar ook bij alle kijkers van het datingprogramma. Madieke maakte zich binnen korte tijd heel geliefd. Haar relatie met de populairste vrijgezel van België is inmiddels over, maar dat betekent niet dat Madieke ook van de socials af is. In tegendeel zelfs.

Marieke van De Bachelor met billenfoto op Instagram

Na een zenuwslopende finale van De Bachelor bleek dat Fabrizio Tszinaridis en Marieke head over heals verliefd waren. Ondanks de enorme aantrekkingskracht hield de relatie tussen de twee toch geen stand. Sterker nog: Fabrizio besloot het een tijdje te proberen met een ándere finalist, namelijk Margeaux. Ook tussen die twee liep het niet goed af. Enfin: zowel Marieke, Fabrizio en Margeaux zijn weer vrijgezel. Laat die eerstegenoemde nu eens heel actief zijn op de socials! Over aandacht van mannen hoeft ze zich sowieso geen zorgen te maken, want de knappe vrijgezelle Madieke heeft een lichaam waar iedereen jaloers op kan zijn.

"Trots op mezelf"

“Thuiskomen: ja zo voelde het! De eerste stap op het eiland en alle duizend herinneringen kwamen weer naar boven. Totaal in tranen de rest van de avond, vooral van ontlading en dankbaarheid. Want wat was het veél de afgelopen tijd. Veel moois, maar wat fijn om dan te realiseren wat een mega zelfontwikkeling ik heb doorgemaakt de laatste tijd en dat ik zo gegroeid ben. Immens trots ben ik op mezelf", schrijft ze vanaf het tropische eiland Bonaire. Wij geven haar groot gelijk!

Foto: RTL

Lees ook: 

Zijn Margaux en Fabrizio nog samen na De Bachelor?