Zijn Margaux en Fabrizio nog samen na De Bachelor?

Celebs door Elsemieke

De afgelopen weken was het avontuur van ‘De Bachelor België’ te volgen op Videoland waarbij Fabrizio Tzinaridis op zoek ging naar de liefde. Madieke en Margaux gingen naar de finale, maar Fabrizio koos voor Madieke. De twee gingen kort na de opnames alweer uit elkaar, waarna hij met Margaux ging daten. Zijn Margaux en Fabrizio nog samen na de Bachelor?

Zijn Margaux en Fabrizio nog samen na De Bachelor?

Hoewel Fabrizio in eerste instantie voor Madieke koos, bleef de op nummer twee geëindigde Margaux daarentegen nog lang in het hoofd van de Vlaming spoken. De twee spraken af en maakten bekend dat ze het erg gezellig hadden met elkaar. Ze deden het wel ‘rustig aan’. Nu is de grote vraag: zijn Margaux en Fabrizio nog samen? Margaux liet hier eerder al wat over weten op Instagram. "Om al jullie vragen te beantwoorden: neen, Fab en ik zijn niet samen en we zijn ook niet van plan om samen te zijn naar de toekomst toe." 

'He is incredible'

"We hebben veel tijd samen doorgebracht en daardoor kwamen we ook tot de realisatie dat er niets meer inzit dan een mooie en hechte vriendschap. En dat is toch ook oké niet?" De twee gaan toch vooral verder op vriendschappelijke voet. "Ik zie Fab doodgraag, maar niet op die manier om een relatie te starten. Ik heb Fab beter leren kennen en geloof mij, he is incredible! Ik vind hem een prachtig persoon op elk vlak."

Doodsbedreiging

Fabrizio kreeg tijdens en na het programma heel wat shit over zich heen, inclusief een doodsbedreiging. "Ik ga daar heel eerlijk over zijn, ik heb echt veel haatreacties gekregen. Mails waarin ik een lafaard of een vuil varken word genoemd. Op Instagram zette iemand onder een foto met mijn zoontje: "Vies ventje, wat voor een opvoeding geef jij aan je kind?" Dat soort vreselijke zaken. Ik heb zelfs een doodsbedreiging gekregen. Iemand vertelde in een videoboodschap hoe hij me kapot zou maken. Halverwege het filmpje ben ik gestopt met kijken, ik heb het verwijderd en die kerel geblokkeerd."

Foto: Videoland