Joshua van Chef'Special wordt vader en onthult gelijk het geslacht

Celebs door Laura

In augustus kwam Joshua Nolet in het nieuws omdat hij weigerde om tijdens de Formule 1 in Zandvoort gratis op te treden. Maar de Chef'Special-zanger heeft zeker niet stilgezeten. Joshua maakt bekend dat hij en zijn vriendin Caatje een kindje krijgen. 

Lees ook: Oud-medewerkers van Nikkie Plessen beschuldigen haar van discriminatie

Wondertje

Joshua deelt het baby news met een lieve Instagram-post. "We zijn in de wolken, want: we krijgen een baby", schrijft hij. Ook onthult hij gelijk het geslacht van het kindje: "Een meisje. En ja, ze is nu al een wondertje, op zoveel manieren. Het is meant to be dat dit kleine meisje ons gezin gaat verrijken. Sam wordt een grote broer, en ik ga van bonusvader naar vader. Ik hou van ons. En ik kan niet wachten om haar te ontmoeten." Sam is het kind dat zijn vriendin Caatje in een eerdere relatie kreeg.

Verschillende BN'ers reageren enthousiast op de aankondiging. Tim Douwsma schrijft: 'Wow! Gefeliciteerd.' Splinter Chabot, met wie Joshua in Wie is de Mol zat, reageert met: 'Gefeliciteerd liefies! Zo fantastisch! Oom Splint is er klaar voor om kleine baby kleding te kopen.' Cute!

Lees ook: Martien is gepest Maxime spuugzat: 'Get a life!'