Zien: Douwe Bob deelt schattige video met dochtertje

Celebs door Elsemieke

Douwe Bob hield de gemoederen eind vorig jaar flink bezig toen bleek dat hij binnen korte tijd vader zou worden van drie kinderen. De zanger heeft met geen van de drie vrouwen een relatie. Zijn dochtertje Bobby-Lou is inmiddels geboren en op Instagram deelt hij een schattige video waarop hij met zijn dochtertje te zien is.

 

Douwe Bob hield ons begin dit jaar jaar allemaal bezig toen uitkwam dat hij binnen korte tijd vader ging worden van drie kinderen. Inmiddels is zijn dochtertje Bobby Lou een paar maanden oud. Hij trakteert ons op een super zoet filmpje met zijn dochtertje. Het was een goed gesprek, zo laat Douwe weten: "De neuzen staan dezelfde kant op". De video levert vooral veel reacties op vol hartjes. Douwe's volgers vinden het duidelijk leuk om hem met zijn kind te zien. "Zijn kindjes treffen het met zo'n vader", zegt een volger enthousiast. 

Drie baby's binnen korte tijd

Douwe Bob zorgde vorig jaar voor opschudding toen hij vertelde dat hij vader zou worden. De reden voor kritiek was dat hij toen al niet meer samen was met de moeder. Inmiddels blijkt dat hij vorig jaar ook met een ándere vrouw een dochter heeft gekregen en ook is er een zoon onderweg. De zanger heeft nu met geen van de drie vrouwen een relatie. Anouk en Bob hebben meer dan drie jaar geprobeerd zwanger te raken, maar dat lukte niet tijdens hun relatie.

Middelpunt van de belangstelling

Omdat roddelqueen Yvonne Coldewijer het nieuws al naar buiten bracht, voelde hij zich genoodzaakt hierover op zijn sociale media te schrijven. “In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft”, aldus Douwe Bob. Het gevolg: Douwe kon naast felicitaties helaas ook op een heleboel nare reacties rekenen. Op Instagram besloot de zanger gisteren te reageren. Te zien is hoe hij vanuit bad uit een kopje drinkt. “Slokjes nemen van het kopje vol ‘fucks’ die ik geef om haters.” Hij schrijft: “Oh kijk, hij is leeg.” 

Lees ook: Douwe Bob slaat terug op haatreacties met hilarische post op Instagram

Foto: BrunoPress