Stijn Fransen over moederschap: 'Heb nog nooit zoveel gehuild'

Celebs door Laura

Lieuwe, het eerste kindje van Stijn Fransen is alweer een maandje oud en nog steeds zweeft de ex-GTST-actrice op een blauwe wolk. De trotse moeder noemt de eerste weken met haar newborn intens en bijzonder. 

stijn fransen

Lees ook: Ariana Grande zag er 13 jaar geleden uit als een ander mens

Trotse moeder

"Heb nog nooit zo veel gehuild in mijn leven als de afgelopen drie weken. Wel zo'n drie à vier keer per dag", vertelt de new mom tegen RTL Boulevard. "Dan ben je borstvoeding aan het geven en dan denk je 'Ah, ik ben zo gelukkig'!" 

Stijn noemt het moederschap iets "heel erg bijzonders". "Dan kijk ik naar hem en denk ik: 'jij zat drie weken geleden gewoon nog in mijn buik'. Hoe is dat mogelijk? Hoe kan dit mens uit mij zijn gekomen?"

Lieuwe

Eind juli kondigde Stijn de geboorte op Instagram aan. "Welkom lieve Lieuwe. Hij vond het wel mooi geweest in mijn buik (was ik wel blij om hihi) want afgelopen zaterdag 24-7 is onze man geboren." Lieuwe is een naam die je niet vaak hoort. Tegen RTL Boulevard vertelt Stijn hoe zij en haar vriend Siegfried aan deze Friese naam zijn gekomen. "We waren bezig met het restaureren van onze sloep. Eén van de jongens die de houtbewerking deed, heette Lieuwe. Siegfried kwam thuis en vertelde dat hij zo'n leuke naam had gehoord. 'Ja', dacht ik. Zo moet ons kindje heten."

 

 

Beeld: Brunopress