Zien: zo zag Fenna uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

Celebs door Elsemieke

We zijn volop aan het genieten van ons favoriete programma ‘B&B Vol Liefde’. Een van de deelnemers is Martijn de Brouwer. Hij runt een bed and breakfast in Portugal, samen met zijn ouders. Marian en Simone deden een gooi naar zijn liefde, maar zij zijn inmiddels naar huis. Eén van de nieuwste kandidaten bij Martijn is de 25-jarige Fenna.

Zien: zo zag Fenna uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

Waar ‘B&B Vol Liefde’-Martijn (32) nog erg los moest komen aan het begin van zijn zoektocht naar de liefde, is hij inmiddels een stuk relaxter in het proces. Marian en Simone zijn inmiddels naar huis, omdat het vlammetje niet sterk genoeg was. Sterker nog: Martijn is bezig met het hart te veroveren van de knappe basisschool lerares Fenna. LoveReality ontdekte dat Fenna vroeger ook al hartstikke mooi was. Nu is het natuurlijk de vraag of met haar looks de liefde van Martijn gaat winnen in B&B Vol Liefde. 

Martijn komt eindelijk los in B&B Vol Liefde: "lekker elkaar aanraken"

Hier kan je Denise uit B&B Vol Liefde seizoen 2 al van kennen

Het begint inmiddels wel een beetje standaard te worden: veel kandidaten van 'B&B Vol Liefde' zijn eerder al eens met hun gezicht op de buis gekomen. Zo kan je Denise die zich heeft aangemeld voor Hans in Italië - al kennen van een ander programma. LoveReality heeft de vijfde liefdeskandidaat van Hans gespot in het televisieprogramma Fred van Leer: Alles Uit De Kast op TLC. In dat programma ging Fred van Leer langs bij Denise om haar te helpen met haar kleding in de derde aflevering van seizoen 4. "Ik heb me opgegeven, omdat ik eigenlijk ontevreden ben met mezelf op dit moment. Ik ben nu 58, dus ik wil gewoon toch nog hip zijn en er heel vrouwelijk uitzien", vertelde ze toen. Ze was wat kilo's aangekomen tijdens de coronacrisis, maar Fred hielp haar aan een nieuwe look. Wij zijn benieuwd of ze het hart van Hans in Italië kan veroveren!

Goed nieuws: B&B Vol Liefde seizoen 3 is in de maak (en je kan je nog opgeven)