Martijn komt eindelijk los in B&B Vol Liefde: "lekker elkaar aanraken"

Media door Elsemieke

Waar ‘B&B Vol Liefde’-Martijn (32) nog erg los moest komen aan het begin van zijn zoektocht naar de liefde, is hij inmiddels een stuk losser in het proces. In de nieuwste aflevering neemt Martijn Simone mee op een bijzondere date.

Martijn komt eindelijk los in B&B Vol Liefde: "lekker elkaar aanraken"

We zijn volop aan het genieten van ons favoriete programma ‘B&B Vol Liefde’. Een van de deelnemers is Martijn de Brouwer. Hij runt een bed and breakfast in Portugal, samen met zijn ouders. Marian en Simone doen een gooi naar zijn liefde. Waar de B&B-houder eerst iets terughoudender was, komt hij steeds losser naarmate de afleveringen vorderen. In de nieuwe aflevering gaat hij samen met Simone naar jiu jitsu. “Dit is volledig uit mijn comfortzone” lacht hij ongemakkelijk. Simone heeft het naar haar zin en merkt dat ze “op een andere manier naar elkaar toegroeien. We hebben de hele tijd aan elkaar lopen sjorren. Dan heb ik makkelijker dat ik iets vastpak of een arm om je heen.”

Handjes vasthouden

Marian bleef met de ouders van Martijn achter in de B&B, maar daar komt in de avond verandering in. Martijn gaat arm in arm met zijn dames uiteten, waar vooral Simone enorm van geniet. “Het voelt eigenlijk allemaal heel erg goed", glimlacht ze. "Waar doet de man zijn handen?”, vraagt Martijn zich af als hij gearmd met de vrouwen de bar in loopt. Martijn en en Simone houden elkaars handen vast terwijl ze napraten. “Ik heb van jou ook andere kant gezien." Er wordt flink geflirt. “De mannelijkheid kwam eruit, die had ik nog niet gezien."

Martijn uit B&B Vol Liefde openhartig over opnames: "super onnatuurlijk"