Martijn uit B&B Vol Liefde openhartig over opnames: "super onnatuurlijk"

Media door Elsemieke

Vanaf maandag is het weer zo ver: dan kunnen we eindelijk weer genieten van ons favoriete programma ‘B&B Vol Liefde’. Een van de deelnemers is Martijn de Brouwer. Hij runt een bed and breakfast in Portugal en vertelt aan Veronica Superguide over zijn liefdesleven en zijn deelname aan het televisieprogramma.

Martijn uit B&B Vol Liefde seizoen 2

“Hopelijk generaliseer ik niet te veel, maar hier werkt het heel anders met de opvoeding, bijvoorbeeld”, aldus Martijn. Hij woont al vijf jaar in het land, maar heeft daar de ware nog niet gevonden. Drie lange relaties heeft hij achter zich, maar dé ware heeft hij nog niet gevonden. “Kinderen zijn heilig en ze horen nooit nee. Ik ben zo totaal niet. Dat gaat dus waarschijnlijk fout mocht het lekker gaan met een Portugese vriendin en we over kinderen gaan nadenken.” Zijn ideale vrouw is een gangmaker die graag reist. Sportief hoeft ze niet te zijn. "Ze hoeft hier ook zeker niet mee te helpen als ze dat niet wil. Ik zoek geen gratis werknemer.”

De B&B-eigenaar vertelt ook wat hij van de opnames vond. “Héél intens en hartstikke niet-natuurlijk”, meent hij. “Ik behandelde die vrouwen onbewust meer als b&b-gasten dan als potentiële vriendinnen en vroeg niet altijd door. Gelukkig ging dat steeds beter. Met mensen tegelijk flirten, was ook vrij lastig. Je moet de matches onderzoeken, maar dat voelde toch een beetje als cheaten.”

Zien: Debbie van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriend

De eerste beelden van B&B Vol Liefde seizoen 2 zijn er

Goed nieuws als je niet kan wachten tot seizoen van B&B Vol Liefde seizoen 2 van start gaat. Eerder werd al duidelijk dat B&B Vol Liefde in de zomer terug zou zijn voor nieuwe afleveringen, maar nu weten we het: op 11 juli begint B&B Vol Liefde aan het volgende seizoen. In seizoen twee gaan acht vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek naar de liefde, helaas wel zonder onze geliefde Art Rooijakkers. De eerste beelden zijn er alvast wel! Je bekijkt ze hier:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Waar wordt B&B Vol Liefde seizoen 2 opgenomen?

Als kijker kunnen we op verschillende plekken in Europa de zoektocht naar de juiste partner voor de hardwerkende ondernemers volgen. Konden we vorig jaar alleen op maandag t/m donderdag genieten van een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde, nu weten we dat er voor seizoen 2 maar liefst élke dag een verse episode van het leuke datingprogramma online komt. Daarnaast duurt het seizoen ook nog eens langer, want we kunnen de nieuwe B&B-eigenaren maar liefst zeven weken volgen. 

Kandidaten van B&B Vol Liefde seizoen 2

Alle deelnemers van B&B vol liefde hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn op zoek naar de liefde. Om de B&B-eigenaren een handje te helpen krijgen ze een aantal vrijgezellen op bezoek om uit te vinden of de liefde van hun leven hiertussen zit. Om alvast in de stemming te komen kun je alvast kennismaken met de acht B&B vol Liefde-deelnemers die dit seizoen opzoek gaan naar de liefde. We can't wait!

Vanaf welke datum staat B&B Vol Liefde op Videoland?