Zijn Cleo en Antonio nog samen na Temptation Island 2022?

Media door Elsemieke

Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles hebben het de koppels de afgelopen tijd heel moeilijk gemaakt: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? In Temptation Island 2022 aflevering 11 wisten we het zeker: Cleo en Antonio zijn niet meer samen na Temptation Island 2022, maar een nieuwe update op Instagram verandert alles!

Zijn Jan Sietse en Linde nog samen na Temptation Island 2022?

Temptation Island 2022: zijn Cleo en Antonio nog samen?

In Temptation Island 2022 aflevering 11 komen we daar eindelijk achter: zijn Cleo en Antonio nog samen? In aflevering zes maakten we kennis met een gloednieuw koppel: Cleo en Antonio. De 21-jarige Cleo is ouderenverzorgster en zij leerde de 24-jarige Antonio de Vries kennen via de socials. Antonio is ZZP’er en stratenmaker. Tijdens hun eerste date was het liefde op het eerste gezicht en zijn ze niet meer van elkaars zijde geweken. Inmiddels zijn ze een jaar officieel samen. Het stel deed mee aan Temptation Island 2022 omdat ze het allebei moeilijk vinden om elkaar te vertrouwen. 

Vrienden blijven

“Het is zoals het is”, reageert Cleo op de beelden die ze zag van Antonio met Fleur. “Ik had wel verwacht dat het fout kon gaan, maar niet dat hij seks zou hebben.” Wanneer ze Antonio voor het eerst weer ziet, gaat ze los. “Voel je je nou stoer? Waarom doe je dit? Wat ben ik voor jou geweest? Waar verdien ik dit aan?” schreeuwt Cleo. |We hadden alles en ik weet ook zeker dat we nog van elkaar houden, maar een relatie werkt niet. Ik hoop wel dat we nog goede vrienden kunnen blijven”, zegt Antonio. In de taxibus gaat het van kwaad tot erger tussen de exen. Ze wrijft er nog even in dat ze door ‘de brede, knappe en lieve Ramon zo lekker gekriebeld’ is.

Cleo en Antonio na Temptation Island 2022

Na de laatste twee afleveringen van Temptation Island leek een hereniging tussen Antonio en Cleo niet bepaald een optie, maar toch wisten meerdere juicekanalen te melden dat het stel samen in het openbaar was gespot. Als we echter naar de Instagram Stories van de twee kijken, lijkt het er toch echt op dat de twee weer herenigd zijn. Antonio post namelijk een foto van Cleo in zijn Stories waar hij bij schrijft: “Droomvrouw voor altijd.” Cleo repost de foto in haar eigen Stories. Betekent dit dat Cleo en Antonio wél samen zijn na Temptation Island 2022?