Zijn Jan Sietse en Linde nog samen na Temptation Island 2022?

Media door Elsemieke

Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles hebben het de koppels de afgelopen tijd heel moeilijk gemaakt: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? Jan Sietse Prins en Linde ter Haar uit Temptation Island 2022 vertrokken eerder naar huis tijdens het programma, maar in de Temptation Island 2022 aflevering 11 weten we het zeker: zijn ze nog samen na het programma?

 

Alles over Jan Sietse Prins en Linde ter Haar uit Temptation Island 2022

Temptation Island 2022: zijn Jan Sietse en Linde nog samen?

Onder begeleiding van presentatieduo Monica Geuze en Kaj Gorgels gingen vier koppels de ultieme relatietest aan op het zonovergoten Dominicaanse Republiek. Eigenlijk waren het er vijf, want Jan Sietse Prins en Linde ter Haar verlieten eerder het eiland via de zogeheten 'Swing of Love'. De twee zijn pas een jaar samen en ze hebben elkaar leren kennen op Curaçao. Het was meteen liefde op het eerste gezicht, maar ze zijn beiden erg onzeker en jaloers. Met hun deelname aan Temptation Island 2022 probeerden ze dit te verminderen en erachter te komen of ze de ware voor elkaar zijn. In Temptation Island 2022 aflevering 11 komen we daar eindelijk achter.

Reünie op Curaçao

Waar Linde zichzelf omschrijft als een ‘vrije geest’ die graag doet waar ze zin in heeft, heeft Jan Sietse veel bevestiging nodig. Dit zorgde dan ook voor ruzies binnen hun relatie. In Temptation Island 2022 wilden ze de relatietest aangaan om te zien of zij wel de ware voor elkaar zijn. Hoewel ze zich beiden openstelden naar de vrijgezellen, besloten de twee dus alsnog eerder samen het eiland te verlaten. Stapelverliefd vertrokken Jan Sietse en Linde na het programma naar Curaçao, waar hun relatie leek op te bloeien. Helaas barstte dit sprookje bij thuiskomst al snel uiteen, wanneer Jan Sietse weer in zijn ‘oude patronen’ vervalt.

Andere richting op

“Daar merkte ik weer heel erg het wantrouwen. Ik ervoer dat hij mij geen ruimte gaf, hij ervoer dat alsof ik altijd weg wilde zijn. We waren het niet met elkaar eens", zegt Linde in aflevering 11 van Temptation Island. Na een tijdje besluit ze dan ook dat het beter is om hun relatie te beëindigen. “Op een gegeven moment zijn Jan Sietse en ik op het punt gekomen dat wij elkaar niet meer aanvulden. We haalden elkaar eerder omlaag. Toen moest ik eerlijk zijn tegen mezelf. Je kunt nog zoveel van iemand houden, maar dat houden van werd uiteindelijk loslaten, dat we beter af zouden zijn zonder elkaar.”

Komt het nog goed tussen Jan Sietse en Linde?

Jan Sietse heeft het er duidelijk nog steeds moeilijk mee. Hij hoopt dan ook nog steeds dat het goed komt tussen hem en Linde. “Ik vind het jammer dat het opgegeven is. Ik ben geen opgever. Het liefst zou ik willen bewijzen dat het ook anders kan." Het lijkt er echter niet op dat het stel het nog een keer gaat proberen samen. “Ik vind wel dat je je heel vaak hebt kunnen bewijzen. Dus ik denk dat we elkaar gedag gaan zeggen, en dan was dat ‘m.”