Ook singles met klein budget binnenkort welkom in 'Kopen Zonder Kijken'

Media door Elsemieke

Een woning vinden is tegenwoordig allesbehalve makkelijk. Iedereen wil terecht in een karakteristiek huis met tuin op het zuiden. En dat allemaal in de hipste wijk van de stad, liefst met vier slaapkamers. In 'Kopen Zonder Kijken' helpt RTL stellen met een fiks budget aan de best mogelijke optie. Er is goed nieuws voor alle singles, want volgend seizoen kan ook jij meedoen!

Lees ook: Bob geeft Kopen Zonder Kijken-stel een flinke uitbrander

'Kopen Zonder Kijken' verwelkomt singles met klein budget

Kopen Zonder Kijken is ongeveer hét programma wat heel Nederland momenteel aan de stoel gekluisterd houdt. In het programma van RTL kopen stellen blind een huis, met hulp van presentator Martijn. Ook zijn er experts als Bob Sikkens, makelaar Alex van Koelen en interieurstylist Roos die een handje helpen. Een goed concept, maar toch ontstaat er bij veel kijkers wrijving vanwege de eisen die RTL stelt aan een mogelijke deelname. Je moet namelijk altijd als stel meedoen én over het algemeen een fikse stapel geld kunnen neerleggen. Maar daar komt nu verandering in, zo meldt presentator Martijn Krabbé op Twitter.

Alleenstaanden met klein budget

‘Wanneer gaan Kopen Zonder Kijken en Voor Hetzelfde Geld van RTL 4 eindelijk eens mensen (ook singles) helpen met een krap budget en/of te weinig kamers voor hun gezin? Zij die echt hulp nodig hebben. Steeds maar weer koppels met een ruim budget (en nu ook genoeg ruimte)’, zo vraagt een kritische Jesper op Twitter aan presentator Martijn Krabbé. De presentator zelf reageert hartstikke positief op deze vraag. "Het is leuk dat je dat zegt. We zijn bezig om uit te zoeken of we dat in serie 7 kunnen doen. Working on it."

Opgeven voor Kopen Zonder Kijken

Het programma is al bezig met de casting voor seizoen 7. Denk je dat je klaar bent voor een nieuw huis, maar dan zónder dat je 'm eerst gezien hebt? Aanmelden voor de hulp van het Kopen Zonder Kijken-team kan hier.

Lees ook: Ook Bob en Roos van Kopen Zonder Kijken kochten blind een huis