Deze series zijn nieuw in juli op Netflix

Media door Romy

Zoek je een spannende serie om te volgen, maar ben je uitgekeken op alles wat er tot nu toe op Netflix stond? We've got you. Wij zijn ook fan van het film- en serieplatform en hebben daarom een paar series geselecteerd die nieuw op Netflix komen te staan in juli. Kijk snel hieronder!

Nieuwe series Netflix juli

Stranger Things – seizoen 4

Volg je de serie Stranger Things? Dan hebben we goed nieuws voor je, want vanaf 1 juli staan de nieuwe afleveringen op Netflix van seizoen 4! De Netflix-serie is een cultureel fenomeen en je hoort het overal om je heen. Heb je de serie nog niet gezien? Begin dan vooral met kijken, want dit is echt een aanrader!

De serie gaat over een jongen die verdwijnt. Er komen in een stadje hierdoor allerlei mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje…

Te zien vanaf: vrijdag 1 juli

Country Queen

Een evenementenplanner uit Nairobi keert na 10 jaar terug naar haar dorp, waar ze geconfronteerd wordt met haar verleden en met een mijnbouwbedrijf dat haar thuis dreigt te vernietigen.

Te zien vanaf: vrijdag 15 juli

Keep Breathing

Opzoek naar een spannende serie? Dan hebben we er nog een gevonden voor je. Keep Breathing gaat over Eve (Melissa Barrera) die met haar vlieguig neerstort te midden van de Canadese wildernis. De vlijmscherpe advocate moet vechten tegen de elementen van de natuur om te overleven. Ver buiten haar comfortzone begint een zware overlevingstocht.

Te zien vanaf: donderdag 28 juli

How to Build a Sex Room

In deze pittige realityserie bedenkt ontwerpster Melanie Rose erotische renovaties voor koppels, van een geheime rock-'n-roll-kerker tot een stomend hete spa. Misschien een leuke tip om samen met je partner te kijken? 😉

Te zien vanaf: vrijdag 8 juli