Smullen maar: Temptation Island-VIPS nog dit jaar op de buis

Media door Elsemieke

Nu Temptation Island 2022 bijna is afgelopen - aflevering 11 staat inmiddels op Videoland - kijken wij alweer uit naar een volgend seizoen drama in paradise. Onze gebeden worden gehoord, want er wordt volop gespeculeerd dat er een VIPS-seizoen aan zal komen. Niemand minder dan Wouter, die vorig jaar meedeed met Julia, schrijft dit op zijn Instagram Stories.

Temptation Island-VIPS nog dit jaar op de buis

Volgens Temptation Island-Wouter, duurt het niet lang meer voordat er weer bekende Nederlanders de ultieme relatietest aangaan in een zonovergoten villa. “Voor de Temptation Island-strijders: in september wordt er al weer een VIPS-seizoen opgenomen, zoals ik van mijn bronnen heb begrepen. Wat natuurlijk nog niemand mag weten”, schrijft Wouter op Instagram.

Wie gaan er meedoen met Temptation Island-VIPS? 

In de meest recente editie van Temptation Island VIPS zagen we Fabrizio en Pommeline, Damian en Shirley maar ook Quentin en Channah testen of hun relatie bestand was tegen alle verleidingen. Wij zijn benieuwd wie we komend seizoen terug gaan zien! Luca Borsato en Daisy Piras in ieder geval niet, zij hebben het aanbod afgeslagen.

Harrie de Hengst maakt rentree in Ex On The Beach Double Dutch 2022 aflevering 8