Vind de liefde van je leven met Love at First Swipe

Media door Redactie Ze.nl

De online zoektocht naar de ware voelt tegenwoordig alsof je in je eentje rondjes loopt in een doolhof. Ligt het niet gewoon aan de kwaliteit van je datingprofiel? TLC helpt je graag een handje in de liefde met Love at First Swipe.
 
Er bestaan tegenwoordig honderden datingsites die allemaal beweren voor jou de liefde van je leven te vinden. Vol enthousiasme ga je aan de slag en bouw je een profiel op waar Mark Zuckerberg himself jaloers op zou zijn. Maar met hoeveel Koosjes en Jantjes je ook lijkt te praten, er zit gewoon geen Casanova tussen. Ligt het aan jou? Ben jij niet leuk genoeg? Nee joh! Het komt gewoon door je profiel! TLC wil je helpen met het vinden van je soulmate en geeft je de volgende vier tips voor online daten:
 
 
#1: Gebruik een spontane foto
Een foto zegt meer dan duizend woorden, dat weet iedereen. Probeer daarom geen rare of vage foto's te plaatsen. Ga in plaats van geposeerde foto's voor een leuk spontaan kiekje. Zo zul je er stralender en aantrekkelijker uitzien en trek je die hotties in no time aan!
 
#2: Kies je kleding zorgvuldig uit
Ga liever niet voor foto's in bikini of ondergoed, tenzij je natuurlijk een bepaald soort man wil aantrekken. Kies voor flatterende kleren waar jij je fijn in voelt. Let op als je wat kleiner bent: wijde topjes en rokjes zullen je figuur al snel overstemmen en dat wil je natuurlijk niet.
 
#3: Vertrouw op je eigen instinct
Heel leuk dat de datingsite jouw een 98 procent match geeft met Pietje, maar voor je gevoel klopt het niet helemaal. Vertrouw op je intuïtie en ga jezelf niet dwingen om met iemand uit te gaan die je helemaal niet ziet zitten. Zo voorkom je hopelijk een aantal dating disasters
 
#4: Kijk naar Love at First Swipe
Tegenwoordig kun je door alle datingapps letterlijk worden weggeveegd van het scherm van een potentiële lover. Om de kans dat mannen wegkijken bij het zien van jouw gezicht te verkleinen, kijk je naar Love at First Swipe. In deze nieuwe serie van TLC helpen kledingstylist Clinton Kelly en online datingexpert Devyn Simone singles met het verbeteren van hun online datingskills. De tips die in het programma worden gegeven kunnen ook voor jou heel leerzaam zijn, dus kijken maar!
 

WIN
Zit je nu met je handen in het haar te bedenken dat jij al die tips wel héél goed kan gebruiken? Doe dan mee met de winactie van TLC en win een gratis online dating abonnement mét profielcheck. Dan kun je alle tips meteen in de praktijk brengen en heb je Mr. Right zo aan de haak geslagen!
 
Love at First Swipe is elke dinsdag om 22:00u te zien op TLC.