Zien: Debbie van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriend

Celebs door Elsemieke

Debbie was één van de B&B-eigenaren uit B&B Vol Liefde van het eerste seizoen. Ze deed mee aan het programma om de liefde te vinden, maar dat was helaas niet succesvol. Inmiddels is Debbie weer gelukkig in de liefde en heeft ze een glimp van haar nieuwe liefje op The Gram gedeeld.

Debbie van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe liefde

Onder leiding van Art Rooijakkers gingen afgelopen zomer een aantal eigenaren van een bed and breakfast op zoek naar de liefde van hun leven. Hoewel ze allemaal uiteindelijk alleen eindigden, hebben er een aantal inmiddels wel geluk in de liefde. De in Italië wonende Debbie deed enthousiast mee aan B&B Vol liefde, maar helaas hield ze er niets anders aan over dan bekendheid en flink wat Instagram volgers. Die nieuwe vriend voor Debbie van B&B Vol Liefde was er lange tijd dus nog niet, maar ze maakte een tijdje na de opnames bekend dat ze nu toch gelukkig is in de liefde. Op Instagram deelde ze dit weekend een foto in haar Stories, maar heel veel zien we niet van Debbie’s nieuwe lover, want hij wil liever niet zichtbaar zijn op social media.

Social media proof

“Laten we het zo zeggen: B&B Vol Liefde heeft mij geholpen om erachter te komen wat ik wel echt wil. Dat kwam vrij snel na het programma. Ik kan er nu wel iets meer over vertellen, maar ik wil hem buiten de media houden. Ik kan wel zeggen dat het een Italiaan is”, zei Debbie al eerder. Ze deelt op Instagram een foto waarop ze samen met hem te zien is, maar  net niet helemaal. “Ik respecteer zijn keuze om niet zichtbaar te zijn op social media. Mocht je heel graag een kopje koffie met hem willen drinken in Casa Santangelo ben je van harte welkom en geef ik je ook nog een korting. Alleen nog tot eind oktober dit jaar mogelijk."

B&B Vol Liefde seizoen 2

Debbie uit B&B Vol Liefde heeft dus een nieuwe vriend, maar ook is het al bijna tijd voor seizoen 2 van B&B vol liefde. Eerder zond RTL de aftrap van B&B Vol Liefde seizoen 2 uit en ook zijn de kandidaten van B&B Vol Liefde Seizoen 2 bekend.

Foto: Mitch uit B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriendin