Zien: B&B Vol Liefde-Hans en Petra vieren eerste kerst samen

Media door Elsemieke

Afgelopen jaar zaten was het weer smullen geblazen voor het tweede seizoen van ‘B&B Vol Liefde’. Petra wist het hart van Hans te veroveren. Onlangs is ze zelfs naar Frankrijk verhuisd en dus werd het ook tijd voor hun allereerste kerst samen.

Hans en Petra van B&B Vol Liefde eerste kerst

Hans Vroom hoopte met zijn deelname aan B&B Vol Liefde seizoen 2 een leuke vrouw tegen te komen waar hij de toekomst mee tegemoet kan gaan. Die heeft hij gevonden in Petra! "Het is een hele romantische kerst”, vertelt Hans aan RTL Boulevard. Zijn nieuwe vriendin Petra is pas verhuisd naar het mooie Frankrijk, wat niet de makkelijkste beslissing was. “Ik heb heel veel tranen gelaten." Gelukkig krijgt ze daar wel heel wat voor terug! “De eerste romantische kerst sinds een jaar of vier voor mij", zegt een dolverliefde Hans tegen de camera.

Martijn en Fenna van B&B Vol Liefde nemen volgende stap in relatie

Kerstlampjes

Ook Petra is dolgelukkig dat ze nu bij Hans woont en samen met hem en zijn vrienden de kerstdagen mag doorbrengen. “Ik heb al mijn kerstlampjes meegenomen van thuis, dus hier buiten is het net een sprookje. Dit is wel een heel mooi nieuw begin."