Lifehack: met de 'schone modus' op TikTok kijk jij video's zonder afleiding

Media door Rochèll

Kun jij urenlang door TikTok scrollen zonder je te vervelen? Je bent niet de enige! Voor alle Tiktokkers onder ons hebben we goed nieuws. Als je nog niet bekend bent met de 'schone modus', dan gaan wij jouw scrollsessies op TikTok nu nóg makkelijker maken. Al die teksten en knoppen die onderin en aan de zijkant van het beeld te zien zijn, kun je namelijk verbergen. Eh, wat? Ja echt, je kunt ze laten verdwijnen. Zo heb je er geen last meer van en kun je de volledige TikTok zien. Handig!

Schone modus op TikTok

Als je veel gebruik maakt van TikTok, dan heb je vast al eens meegemaakt dat je bepaalde stukken van de video niet goed kon zien door alle teksten of knoppen die ervoor staan. Heel vervelend, maar gelukkig kun je deze teksten verbergen. Hoe je dat doet? Wij leggen het je uit.

Zo gebruik je de schone modus op TikTok

Het is geen hogere wiskunde: deze lifehack is ontzettend simpel. Open TikTok op je telefoon en bekijk een video. Druk met één vinger op het scherm. Dit doe je een paar seconden. Er verschijnen nu verschillende opties. Klik op 'schone modus'. En violà: alle vervelende teksten en knoppen zijn verdwenen. Het is een kleine moeite, maar zo handig!

@shaziiee_j I use clear mode all the time now!!! #rant #tiktokupdate #clearmode #clearmodeontiktok #clearmodeontiktok #videos #tiktoktips #tips #fyp ♬ original sound - Shaz with love