Martijn en Fenna van B&B Vol Liefde nemen volgende stap in relatie

Media door Elsemieke

Het is zo ver: B&B Vol Liefde seizoen 2 is afgelopen. Wij genoten wekenlang van het (potentiële) liefdesleven van de B&B eigenaren in de realityserie van RTL. Martijn uit Portugal werd stapelverliefd op lerares Fenna. Het gaat zelfs zo goed tussen de twee, dat ze toe zijn aan de volgende stap in de relatie!

Martijn en Fenna in B&B Vol Liefde toe aan volgende stap

De kandidaten van B&B Vol Liefde seizoen 2 hadden een ding gemeen en dat is dat ze zich kwetsbaar opstellen op tv. Waar ‘B&B Vol Liefde’-Martijn (32) nog erg los moest komen aan het begin van zijn zoektocht naar de liefde, gooide hij vanaf het moment dat hij Fenna in de B&B had, alle remmen los. De twee werden stapverliefd en dat zorgde niet alleen voor een liefdestripje naar Bonaire na de opnames, maar ook dat Fenna een huisje zocht in Lissabon. Op deze manier kon ze doordeweeks werken en in het weekend tijd met Martijn doorbrengen. Maar na een paar vervelende gebeurtenissen besluit ze om de huur in Lissabon op te zeggen en bij Martijn in te trekken.

Zien: B&B Vol Liefde-Simone showt kapsel zonder iconische kuif

Samenwonen

"Er is nogal wat gebeurd de afgelopen tijd", zegt Fenna op Instagram. "We hebben besloten dat ik de komende tijd, tot ik een baan in het onderwijs heb gevonden, in Deixa-o-Resto woon. We wonen in een superleuk appartementje." Op haar socials deelt ze een sneakpeak van het Portugese optrekje waar zij en Martijn nu wonen. Je ziet het filmpje hieronder: