Opgelet! Deze Netflix-series zijn nieuw of krijgen een nieuw seizoen in september

Media door Mozhda

De zomervakantie is voorbij en we zijn back to reality. We ploffen net als gewoonlijk na een lange dag op de bank en zetten een Netflix-serie aan. Goed nieuws: de streamingdienst heeft aangekondigd welke series in september verschijnen. Deze maand staat helemaal in het teken van reboots. Voeg deze series snel toe aan je watchlist!

Nieuwe Netflix-series

Devil in Ohio: 2 september 2022

Mysterie, horror en satanische beelden zijn in deze mini-serie in overvloed. Mae Louise Dodd ontsnapt een sekte. Een mysterieuze aanvaller slaat haar ernstig gewond. Psychiater dr. Suzanne Mathis is de enige persoon die met Mae contact kan maken. Ze biedt haar onderdak aan en neemt Mae in haar huis op. Maar dat blijkt geen goede keuze te zijn. Nadat Mae bij Suzanne komt wonen, staat de wereld van Suzannes gezin op zijn kop. Hoewel de serie slechts een 6 op IMDb krijgt, wordt het toch massaal gekeken op de streamingdienst. Durf jij deze angstaanjagende serie te zien?

Bekijk op Netflix

Heartbreak High: 14 september 2022

Hallo nostalgie! Deze Australische serie is een reboot van de gelijknamige serie uit de jaren 90. De serie speelt zich weer af in Hartley High. De nieuwe tieners gaan naar de school in Sydney. Amerie probeert het tienerleven uit te vogelen. En daar komt een hoop drama bij kijken. Eerst wordt ze na een mysterieuze ontdekking tot een outcast gemaakt en dan krijgt ze ook nog ruzie met haar beste vriend Harper. Ze raakt bevriend met twee buitenbeentjes genaamd Quinni en Darren.

Bekijk op Netflix

The Real Bling Ring: Hollywood Heist: 21 september 2022

Tussen 2008 en 2009 was Hollywood in rep en roer vanwege een reeks inbraken door een groep tieners. Zij stalen voor honderdduizenden dollars aan kleding, tassen en sieraden uit de huizen van Paris Hilton, Lindsay Lohan, Orlando Bloom en meer. Zij staan bekend als de Bling Ring. In 2013 werd het bizarre verhaal verfilmd, met Emma Watson in de hoofrol. Nu vertellen zowel slachtoffers als een paar daders hun kant van het verhaal in deze mini-docuserie.

Bekijk op Netflix

Nieuwe seizoenen

Cobra Kai: 9 september 2022

Cobra Kai is het vervolg op The Karate Kid-films. Johnny Lawrence en Daniel LaRusso komen dertig jaar na de laatste confrontatie oog in oog te staan. Johnny hervat zijn rivaliteit met Daniel LaRusso. Daniel is een succesvolle businessman die gelukkig getrouwd is. Maar sinds de dood van zijn mentor Mr. Miyagi mist hij een essentieel evenwicht in het leven. Seizoen 5 gaat verder waar het vierde eindigde: Tory Nichols van de Cobra Kai-school dacht dat ze All Valley-kampioen werd, maar hoorde dat Terry Silver de boel manipuleerde. Ben je klaar om in het nieuwe toernooi te duiken?

Bekijk op Netflix

Dynasty: 24 september 2022

De Netflix-show Dynasty is een reboot van de soapserie uit de jaren 80. De serie volgt twee van Amerika’s rijkste families, de Carringtons en de Colbys. Ze ruziën om de controle over hun fortuin en kinderen. Seizoen 5 is het laatste seizoen van de serie. In het vijfde seizoen komt Fallon terug na een aanraking met de dood en de mogelijke ontbinding van haar huwelijk met Liam. Ze duikt weer in haar werkleven, herstelt haar relatie met Liam en streeft het ouderschap na. Maar het zal niet makkelijk zijn.

Bekijk op Netflix