Lifestyle / Media
Media

Durf je? Temptation Island: Love or Leave zoekt nieuwe koppels

Twijfel jij of je je partner wel kan vertrouwen of ben je zelf de mist in gegaan en wil je je bewijzen aan je lief? Nou, lucky you. Temptation Island: Love or Leave krijgt weer een nieuw seizoen en jij kunt je opgeven.

temptation island

Lees ook: André Hazes was niet eerste BN'er die met Sarah van Soelen datete

Nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave

Denk je altijd 'dit overleeft mijn relatie wel' als je naar Temptation Island kijkt? Dan is dit jouw teken om je op te geven voor het nieuwe seizoen. In de Love or Leave-variant van 'Tempa' ligt de nadruk vooral op de echte liefde vinden en een connectie aangaan. De koppels worden daarom ook niet omringd door 'verleiders' en 'verleidsters', maar 'vrijgezellen'. Dat zorgt niet per se voor minder sappige drama, kijk maar naar alle juice rondom Bert en Delphine en Aylin en Efrain. 

Oproep koppels

Castingbureau Multa Casting deed woensdag een oproep voor nieuwe koppels. "Zijn jullie de nieuwe Delphine en Bert, of zijn jullie meer zoals Wouter en Julia? Durven jullie het grootste liefdesexperiment van Nederland aan? Voor een gloednieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn we op zoek naar nieuwe koppels!" Waar wacht je nog op!

via GIPHY

Lees ook: Nieuwe vriendin van Jacob haalt uit naar vier vrouwen uit B&B Vol Liefde