Komt Tjerk uit B&B Vol Liefde je bekend voor? Hier ken je 'm van

Media door Elsemieke

Op dit moment genieten we allemaal enorm van het wel en wee van de B&B eigenaren die zich hebben opgegeven van B&B Vol Liefde seizoen 2. Onder andere Ted zoekt op Madeira naar een nieuwe liefde. Tjerk doet een gooi naar haar hart, maar dit blijkt een oude bekende van reality-tv te zijn.

Hier ken je Tjerk uit B&B Vol Liefde al van

Tjerk (71) is de nieuwe logé van de 67-jarige Ted in B&B Vol liefde seizoen 2. Hij heeft niet alleen een vlotte babbel, maar ook een oogje op de camera. Het is namelijk niet de eerste keer dat Tjerk op televisie naar de liefde zoekt, want dat deed hij eerder al in 'Hotel Romantiek'. In dat programma reisden twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig naar Zwitserland. De destijds 66-jarige Tjerk was één van hen. 

Geen persoon om alleen te zijn

Nu is daar natuurlijk geen langdurige relatie uit voort is gekomen, want Tjerk is door Ted uitgekozen om te komen logeren in haar B&B op Madeira. Ze gaat er graag op uit, heeft een groot netwerk aan vriendinnen en ze verschijnt overal met een lach op haar gezicht. Nu ze binnen tien jaar tijd twee (!) mannen is verloren, wordt het tijd voor Ted om weer te genieten van de liefde. Ze zoekt een actieve man die samen haar van het leven kan genieten. "Ik ben geen persoon om alleen te zijn. Ik heb liever een gezellig iemand om me heen. Dus ik probeer er nog een keer voor te gaan." 

Hoofd Hans slaat op hol in B&B Vol liefde: "moet niet denken met de kleine Hans"