Wacht effe: zien we in het vierde seizoen van Emily in Paris nu eens Emily in Rome?

Media door Jennifer

Emily in Paris is zo'n serie die je binnen no time kan bingewatchen. Het kijkt heerlijk weg en ondertussen wordt iedereen helemaal fan van de hoofdpersonages. Het is geen wonder dat er nog nieuwe seizoenen aankomen. Helaas moeten we hier wel nog eventjes op wachten, maar gelukkig is hoofdrolspeler Lily Collins zo lief om alvast een grote spoiler te geven over seizoen 4. Oh, mio Dio!

Emily in Paris seizoen 4

Het was maar goed ook, dat de makers van Emily in Paris - nog voor het einde van seizoen 3 - een vierde seizoen hebben aangekondigd. Seizoen drie van Emily in Paris eindigde namelijk nogal dramatisch met een heartbroken Alfie, een woedende (en zwangere) Camille en een verwarde Gabriel en Emily, die ineens weer een relatie kunnen aangaan. Maar gaat dit gebeuren? Dat is natuurlijk één van de grote vragen in seizoen 4 van Emily in Paris. Al willen we ook dolgraag weten, hoe het afloopt met de rest natuurlijk.

Om de hersenen van Emily in Paris-fans te laten kraken, gaf Lily Collins afgelopen weekend een virtueel bezoekje aan het jaarlijkse Tudum event van Netflix. Hier onthult ze ook een nogal grote spoiler voor het nieuwe seizoen.

Rome

Eén ding staat in ieder geval vast volgens Lily, die Emily speelt in de serie. De fans krijgen ook in seizoen 4 van Emily in Paris nog een hoop drama voorgeschoteld. "Er is zoveel gebeurd, waar we antwoorden op nodig hebben," vertelt Lily in de video. Niet alleen of Alfie nog steeds liefdesverdriet heeft, maar ook: krijgt Gabriel zijn Michelin-ster? O, en what about Mindy en haar band: gaan ze naar het Eurovisie Songfestival? Al gaat de grootste vraag waarschijnlijk toch wel over Gabriel en Emily: krijgen ze eindelijk een relatie? Lily mag natuurlijk niet te veel verklappen, maar zegt wel: "Emily zal moeten beslissen of alles wat ze ooit heeft gewild, ook is wat ze nodig heeft."

Daarnaast gaat Emily blijkbaar een uitstapje maken! Zo zegt Lily daarna mysterieus: "En hoewel Emily's hart altijd trouw zal blijven aan Parijs, neemt haar leven dit seizoen een aantal onverwachte wendingen." Wacht, wát? Ja ja, Emily verlegt letterlijk haar grenzen in seizoen 4 van Emily in Paris en maakt een trip naar Rome. "Wees niet verbaasd als ze op een Roman holiday gaat."

Vertraging opnames

De mysterieuze, enthousiaste aankondiging over het nieuwe seizoen van Emily in Paris komt niet lang, nadat bekend werd dat de opnames vertraging hebben opgelopen. Dit komt door een grote staking onder (scenario)schrijvers in Hollywood. Daardoor weten we niet zeker of seizoen 4 van Emily in Paris nog steeds aan het eind van komende zomer of begin van komende herfst te zien zal zijn. Al weten we inmiddels wel, dat het dus weer een interessant nieuw seizoen wordt! Hopelijk gaan de opnames snel weer verder.

Lees ook: Ka-ching! Dit kosten de outfits van Emily in Paris