Ka-ching! Dit kosten de outfits van Emily in Paris

Media door Chloe

Als er iets is waar de hitserie Emily in Paris om bekend om staat dan is het wel de fantastische styling. Alleen de geweldige outfits in deze serie maken het al de moeite waard om te kijken. Iedereen ziet er hier altijd fantastisch uit en daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Hou je vast, want dit kosten de outfits van Emily in Paris.

De stylist van Emily

Dat Emily en altijd fantastisch uitziet is niet zo gek. Lilly Collins heeft namelijk fashion designer Patricia Fields die haar outfits samenstelt. Patricia deed dit ook voor The Devil Wears Prada en Sex and the City. Geen verrassing dus dat iedereen in deze serie altijd perfect gestyled is. Maar daar hangt natuurlijk ook een aardig prijskaartje aan.

Emily's romantische outfit

Deze outfit herkennen we natuurlijk allemaal. Emily trapte het derde seizoen goed af met deze fantastische jurk. Het mag dan ook wel wat kosten. De jurk zelf kost al bijn 1100 dollar en hetzelfde geldt voor haar schoenen. Ook op de tas is niet bezuinigd, want de prijs hiervan is maar liefst 1250 dollar. Tel daar nog enkele honderden dollars bij op voor de accessoires met als klap op de vuurpijl een ring van 7880 dollar.

Mindy's outfit

Niet alleen Emily, maar ook Mindy ziet er altijd geweldig uit. Met haar gewaagde outfits blaast ze iedereen omver. En daar wordt natuurlijk ook niet op bezuinigd. De onderstaande outfit is al goed voor duizenden dollars. De tas is van Louis Vuitton en heeft een prijskaartje van meer dan 6000 dollar. Dan zijn alle accessoires samen nog eens goed voor een paar duizend dollar. En het pak? Deze is custom made en zeker niet te koop. Wat deze gekost heeft weten we dus niet, maar we gokken dat het geen koopje was.

De lavendel outfit

Deze outfit droeg Emily tijdens het speciale event op het landgoed van de familie van Camille. Aangezien het event helemaal in het teken stond van lavendel, kon het ook niet anders dat Emily verscheen in een prachtig paarse outfit. Het prijskaartje? De jurk kost 1153 dollar en de jas die de hele outfit afmaakt nog zo'n 400 dollar.

Camille's klassieke outfit

Ook Camille ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Met haar klassieke Franse stijl is haar outfit altijd on point. De onderstaande outfit is één van onze favorieten. Niet zo gek, want dit pak heeft een totale waarde van zo'n 1800 dollar.

Silvie's outfit

Silvie kunnen we natuurlijk ook niet vergeten. Deze Franse fashion queen heeft absoluut gevoel voor stijl. En niet alleen de outfits zijn prijzig, maar ook de accessoires. Bij de onderstaande outfit is de jurk namelijk een koopje als je hem vergelijkt met de ring. De jurk heeft een prijs van 5500 dollar. Dat is natuurlijk een hoop, maar de ring die ze draagt heeft een waarde van maar liefst 11.100 dollar.