WOW! Zoveel verdient Lily Collins per aflevering van Emily in Paris

Media door Jordan

Het nieuwe jaar begint goed met een gloednieuw seizoen van Emily in Paris op Netflix. Na het zien van het glamoreuze leventje van Emily Cooper, vragen wij ons ook af wat de actrice Lily Collins nou eigenlijk met de hitserie verdient. We kunnen alvast verklappen dat het zeker geen hongerloontje is.

Lees ook: Deelnemer The Bachelerotte duikt op in nieuw seizoen Married At First Sight

Rijke geschiedenis 

Lily Collins is natuurlijk niet alleen bekend als Emily Cooper. Haar vader is namelijk de wereldbekende muzikant Phil Collins. Dat betekent natuurlijk niet gelijk dat alles in haar schoot is geworpen. Lily heeft zelf hard getimmerd aan haar acteercarrière. De jonge actrice heeft al een behoorlijk lang CV met kleine en grote rollen in de televisie- en filmindustrie. Je kan haar kennen van Love, Rosie waar zij de hoofdrol speelt en van Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile waar zij de vriendin van Ted Bundy speelt. Maar momenteel is zij vooral bekend als Emily Cooper. 

C'est La Vie 

Dat Emily in Paris een succes is wordt gezien in de Netflix-cijfers, in 2020 werd de serie binnen 28 dagen door maar liefst 58 miljoen mensen bekeken. Maar wat verdient zo'n hitserie nou eigenlijk echt? Jammer genoeg deelt Netflix niet hoeveel zij de sterren van de show betalen. Maar gelukkig heeft Cosmopolitan het uitgepluist en gekeken naar andere producties en uitgelekte salarissen. Zo wordt er geschat dat Lily Collins ongeveer 300.000 dollar per aflevering binnenhaalt, wat omgerekend een bedrag van 265.500 euro is. Voor de snelle rekenaars onder ons word het al snel duidelijk dat zij dus voor een geheel seizoen 3 miljoen dollar verkrijgt, wat in euro's maar liefst 2.65 miljoen is. Het blijft natuurlijk ook niet alleen bij Emily in Paris, volgens Celebrity Net Worth had Lily een vermogen van 25 miljoen dollar in 2021. Zo treedt zij langzamerhand in de voetstappen van haar vader. 

via GIPHY

Lees ook: Kandidaten in shock over wens open relatie van Prince Charming