FOTO: Zo ziet de moeder van Max Verstappen eruit

Media door Jordan

Max Verstappen (24) mag zich vol trots de nieuwe wereldkampioen van de Formule 1 noemen. Hij vierde zijn succes samen met zijn vriendin Kelly Piquet en vader Jos Verstappen die bij de alles bepalende race aanwezig waren. Maar de moeder van Verstappen, Sophie Kumpen, staat wat minder in de schijnwerpers. Benieuwd hoe zij eruitziet? 

Lees ook: Expeditie Robinson-kijkers vinden halve finale saai en traag: "Expeditie Sesamstraat"

Moeder van Max Verstappen

Het racen is Max met de paplepel ingegoten. Niet alleen van vaders kant... Zijn moeder, Sophie Krumpen (47), was vroeger zelf ook een echt racemonster. Zij hing de racehelm aan de wilgen toen ze trouwde met Jos Verstappen (49) die zelf een voormalig Formule 1-coureur is. In 2008 ging het stel uit elkaar en trok Max bij zijn vader in om zijn droom te vervullen.

Moeder afwezig met wereldkampioenschap F1

Max zijn wens is gister uitgekomen, hij is de nieuwe wereldkampioen geworden. Kumpen was zelf niet aanwezig bij de race in Abu Dhabi maar keek mee vanuit Nederland. In een interview met het AD zegt zij: "Max heeft gevochten als een leeuw, onverzettelijk en zonder ook maar één moment aan opgeven te denken." Benieuwd hoe de trotse mama van Max eruitziet? 

Lees ook: Monique Westenberg jaar na verloving André Hazes: "hele bijzondere datum"

Bron: Brunopress