Alles over Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen

Celebs door Redactie Ze.nl

Iedereen is altijd laaiend enthousiast over de 25-jarige race kampioen Max Verstappen, maar wie is eigenlijk de vrouw waar hij na het kampioenschap als eerste op af rende? Nou, dat is Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen! Haar naam doet misschien geen belletje rinkelen, maar ze is in de Formule 1-wereld zeker geen onbekende.

Lees ook: Zo ziet de moeder van Max Verstappen eruit

Kelly Piquet: de vriendin van Max Verstappen 

Max Verstappen doet het ook dit jaar weer geweldig goed in de Formule 1 en wie weet komt er wel nóg een wereldkampioenschap aan.In zijn privé leven gaat het ook harstikke goed. Zo is hij hartstikke gelukkig met de dochter van de Braziliaanse F1-legende Nelson Piquet. We praten je vandaag bij over de vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet.

Dochter van een model

Laten we eerst even de wiki van Kelly Piquet (33) bekijken. De 33-jarige Kelly werd op 7 december 1988 geboren in Homburg (Duitsland), maar haar roots liggen ergens anders. Kelly is de dochter van de Braziliaanse Nelson Piquet Sr. en Nederlandse Sylvia Tamsma. Geen wonder: haar vader Nelson is een voormalig autocoureur én viervoudig wereldkampioen Formule 1. Daarnaast is ook haar moeder geen ‘gewone huismoeder’. Zij is namelijk een internationaal model. Vanwege het beroep van haar ouders heeft Kelly op veel verschillende plekken in de wereld gewoond.

Kelly reisde dus veel, maar verbleef toch meestal in Frankrijk. Al ging ze naar school in Engeland én Brazilië. Daarna studeerde ze aan een college in New York met als hoofdvak ‘Internationale betrekkingen’. Tijdens deze studie rolde ze – net als haar moeder – in de modewereld. Zo belandde ze bij haar huidige job als columnist voor tijdschrift Marie Claire.

vriendin max verstappen

Kelly Piquet en de Formule 1

Hoewel ze begon in de modewereld, stroomde Kelly uiteindelijk door naar de racewereld. In 2015 werd ze onderdeel van het social media team van Formula E,  waar alleen met elektrische auto's wordt geracet. Ze is dus geen groentje in de racewereld. Hoogstwaarschijnlijk kwam ze zo ook in contact met haar ex, de Russische autocoureur Daniil Kyvat.

Kelly Piquet ex

Max Verstappen (25) was niet de eerste Formule 1-coureur met wie Kelly een setje vormde. Kelly en Daniil kregen in januari 2017 een relatie. Ze kregen op 27 juli 2019 een dochtertje, Penelope, op dat moment racete de vader een F1-wedstrijd tegen... Max! Nog geen halfjaar later, vlak voor de kerst, strandde hun relatie. Inmiddels heeft zijn Formule 1-concurrent, onze eigen Max, Kelly’s hart veroverd.

Kelly Piquet en Max Verstappen

Kelly en Max maakten hun relatie officieel bekend aan het begin van 2021. Max schreef toen bij een foto van hun samen: “Happy New Year everone! Let’s make 2021 a year to remember in many ways.” Daarna wenste hij iedereen veel succes, liefde en geluk: “Just as I found mine.” Lief! Hoe Kelly en Max elkaar leerden kennen, is niet bekend. Het zal wel ergens op of rond het circuit geweest zijn! Mogelijk begonnen de twee ergens eind 2020 te daten. De nieuwjaarswens van Max is overigens wel uitgekomen. Met het wereldkampioenschap op zak is 2021 zeker een jaar om te herinneren!