Helaas: opnames seizoen 4 van Emily in Paris lopen vertraging op

Media door Rochèll

Fan van Emily in Paris? Dan kun je waarschijnlijk niet wachten tot het vierde seizoen online komt te staan. Helaas blijkt nu ook nog eens dat fans meer geduld moeten hebben dan verwacht. De opnames van de populaire serie hebben lopen namelijk vertraging op, en wel om déze reden.

Emily in Paris: seizoen 4

Helaas, maar waar: het gaat echt nog iets langer duren voordat we weer kunnen genieten van onze favo serie. Reden hiervoor is een grote staking onder schrijvers in Hollywood. Inmiddels weigeren ruim 11.000 amerikaanse schrijvers te werken aan scripts of series. Afgelopen zaterdag werd bekendgemaakt dat hier in ieder geval nog een maand bovenop komt. En zo wordt er dus ook even niet verder gewerkt aan het vierde seizoen van Emily in Paris.

Lees ook: Ka-ching! Dit kosten de outfits van Emily in Paris

Wachten, wachten, wachten...

Eigenlijk zou het nieuwe seizoen van Emily in Paris eind komende zomer of begin komende herfst te zien zijn. Wanneer we het nieuwe seizoen nu wél kunnen verwachten, is nog niet duidelijk. Ze weten namelijk niet hoe lang de staking nog zal duren. Experts zijn bang dat de actie in ieder geval nog een aantal maanden zal duren. Balen... Laten we hopen dat het lange wachten wordt beloond met een ge-wel-dig nieuw seizoen. Nog - best wel - even geduld, dus!