Lifestyle / Media
Media

Oui oui! Emily in Paris krijgt derde én vierde seizoen

Terwijl wij nog volop aan het smullen zijn van Emily in Paris seizoen 2, denken de makers van deze populaire Netflix-serie alweer aan een vervolg. En dat vinden we helemaal niet erg, want dat betekent dat er meer te bingen valt! Maak je vast maar op voor Emily in Paris seizoen 3 én 4.

'Jill van Big Brother doet mee aan Married At First Sight'

Oui oui! Emily in Paris krijgt derde én vierde seizoen

Het nieuwe jaar begint goed met een gloednieuw seizoen van Emily in Paris op Netflix. Dat Emily in Paris een succes is wordt gezien in de Netflix-cijfers, in 2020 werd de serie binnen 28 dagen door maar liefst 58 miljoen mensen bekeken. Reden genoeg dus voor de makers om al bezig te gaan met een vervolg. Het lijkt erop dat we nog lang geen afscheid hoeven nemen van Emily en haar avonturen. Netflix kondigt namelijk aan dat er een derde én vierde seizoen in de maak is. “Zeg maar BONJOURRR tegen seizoen 3 ÉN 4 van Emily in Paris“, deelt Netflix in een berichtje op Twitter. 

Salaris Lily Collins

Dat hoofdrolspeelster Lily Collins niet op een houtje hoeft te bijten, zal geen verrassing voor je zijn. Maar wat verdient ze nou écht? Jammer genoeg deelt Netflix niet hoeveel zij de sterren van de show betalen. Maar gelukkig heeft Cosmopolitan het uitgepluist en gekeken naar andere producties en uitgelekte salarissen. Zo wordt er geschat dat Lily Collins ongeveer 300.000 dollar per aflevering binnenhaalt, wat omgerekend een bedrag van 265.500 euro is. Voor de snelle rekenaars onder ons word het al snel duidelijk dat zij dus voor een geheel seizoen 3 miljoen dollar verkrijgt, wat in euro's maar liefst 2.65 miljoen is. Het blijft natuurlijk ook niet alleen bij Emily in Paris, volgens Celebrity Net Worth had Lily een vermogen van 25 miljoen dollar in 2021. Zo treedt zij langzamerhand in de voetstappen van haar vader. 

Foto: Netflix

Lees ook: Wacht even: we spreken 'Emily in Paris' al die tijd verkeerd uit