Geweldig: Harry Styles doet gender reveal voor fan Romy (26) tijdens zijn concert in Amsterdam

Media door Jennifer

Het kan je niet ontgaan zijn, maar mocht je het nog niet weten: wereldster Harry Styles is momenteel in Amsterdam. Vanavond treedt hij voor de laatste keer op in de Johan Cruyff Arena en hij maakt de Love On Tour-concertreeks in Amsterdam nu al onvergetelijk. Het komt vooral door zijn leuke gesprekken met het publiek. Zo besloot hij gisteren spontaan een gender reveal te doen voor Romy (26). Als dat niet origineel is!

Harry Styles doet gender reveal voor fan Romy

Tegenwoordig proberen mensen altijd zo origineel mogelijk te zijn. Of het nou om babynamen gaat, je verjaardagsfeest of een gender reveal party. Je wilt uiteindelijk toch kunnen scoren, wanneer je foto's en video's plaatst op de social media. Ook dat hoort er natuurlijk bij in de huidige tijd waarin we leven. Alles wordt gedeeld met elkaar! Nou, concertganger en Harry Styles-fan Romy heeft nu een geweldig verhaal voor op social media en bij alle komende feestjes en partijen. Al heeft ze hier wel iets voor gedaan. Tijdens het concert van Harry op maandagavond hield ze namelijk een zelfgemaakt bordje omhoog met de vraag, of Harry voor haar de gender reveal kon doen. Zoals bij elk concert leest Harry op een bepaald moment in de show bordjes voor, dus ze wist dat ergens wel een geschikt moment zou zijn. Alleen dat hij vervolgens daadwerkelijk haar wens in vervulling bracht, kwam natuurlijk als een complete verrassing. OMG!

It's a...

Zodra Harry het bordje van Romy ziet, heeft hij eerst wel wat moeite met haar naam. Zo moet hij meerdere keren vragen, hoe ze heet. Op een gegeven moment maakt hij duidelijk, dat hij echt geen flauw idee heeft wat ze zegt. Romy probeert haar naam nog te spellen, waarna er gelukkig een belletje gaat rinkelen bij Harry. "Romy... Romy! Oké, applaus voor Romy," zegt hij. Vervolgens leest hij haar bordje voor, waarop staat: boy or a girl, please, do my gender reveal. Nou, Harry was natuurlijk meteen om. Om de spanning toch nog wat op te bouwen, vraagt hij of het haar eerste kindje is en hoever ze al is.

Het gaat om haar eerste baby en ze is vijftien weken zwanger. "Ik weet nu iets, wat jullie niet weten," zegt hij daarna, als hij het geslacht heeft gelezen op een briefje. "Ben je er klaar voor om dit met al deze mensen te delen?" vraagt hij nog maar even aan Romy. Dan vraagt hij eerst om een spannend "gender reveal" muziekje. "Met een disco beat," grapt hij. Op het moment dat het muziekje begint, hypet hij zijn publiek eerst op voor extra spanningsopbouw. In de tussentijd vraagt hij ook nog of Romy al namen weet. Vlak voor de reveal checkt Harry voor de laatste keer het briefje, waarna hij zegt: "It's a... GIRL!"

@romyhollen HARRY STYLES DID MY GENDER REVEAL 😭🩷 #hslot #hslotamsterdam #harrystyles #genderreveal ♬ origineel geluid - Romy Hollen

Onwerkelijk

De onthulling van het geslacht van Romy's baby levert gejuich op en een gigantisch applaus. Niet iets wat elke mommy to be standaard krijgt. Op social media reageren mensen ook enthousiast. "Omg stel dat je dit later aan je kind gaat laten zien, hoe leuk," schrijft iemand, terwijl een ander zegt: "Neeee, wtf dit is toch niet normaal en zo’n goede video ook." Aww!

Romy geeft zelf aan dat ze het "onwerkelijk" vindt. De toekomstige vader van haar kindje was er trouwens niet bij. "Maar hij wist er wel van, hoor," vertelt ze aan LINDA. Het concert van Harry was voor haar de perfecte plek om een gender reveal te doen. Ze is namelijk al jaren fan, eerst van One Direction en daarna dus ook van Harry Styles als soloartiest. Ze heeft hem ook al meerdere keren gezien tijdens deze tour. De gender reveal door Harry was een droom die uitkwam.

Lees ook: Taylor Swift spreekt zich tijdens concert uit tegen anti-lhbti-wetten in VS: "het is pijnlijk voor iedereen"