Ga jij de strijd aan? SBS6 zoekt 'bondgenoten' voor nieuwe dagelijkse realityserie

Media door Jennifer

Realityseries slaan nog steeds goed aan bij tv-kijkend Nederland. Zo heb je natuurlijk het welbekende Big Brother, maar ook realityprogramma's als Utopia en Een Jaar Van Je Leven. Nu laatstgenoemde tegen z'n einde aanloopt, kondigt SBS6 alvast een nieuwe dagelijkse realityserie aan. In De Bondgenoten gaan deelnemers op een luxe locatie de strijd aan en deze draait - hoe kan het ook anders - om een gigantisch geldbedrag van 100.000 euro. En jij kan nog meedoen!

Nieuwe realityserie De Bondgenoten

Op dit moment zendt SBS6 nog dagelijks de realityserie Een Jaar Van Je Leven uit, waarin veertig deelnemers de strijd aangaan om één miljoen euro. En de strijd gaat er hard aan toe! Ze moeten met elkaar onderhandelen en het tv-programma zien te overleven. Nu het jaar bijna om is en deze realityserie tegen z'n einde aanloopt, is het voor SBS6 tijd om iets nieuws aan te kondigen. Ze gaan namelijk niet door met Een Jaar Van Je Leven, maar komen binnenkort met een heel nieuwe realityserie: De Bondgenoten. Hoewel het een nieuw dagelijks tv-programma met een eigen naam, lijkt het overigens wel nog erg op z'n voorganger.

Manipulatief spel

Zo gaan ook in De Bondgenoten deelnemers, vijftien in dit geval, de strijd aan om een groot geldbedrag van 100.000 euro. Maar natuurlijk wordt dat vervolgens echt een keiharde strijd, waarbij de deelnemers zowel strategisch moeten zijn als teamplayers. In eerste instantie werken ze namelijk samen als bondgenoten. Door middel van opdrachten en spelletjes scoren ze in vijf teams zoveel mogelijk punten, waarbij aan het eind van de maand één team het winnende team is.

Alleen wordt er waarschijnlijk niet alleen samengewerkt in de teams. De realityserie krijgt uiteindelijk nog een vleugje De Verraders. Aan het einde van de maand gaat maar één deelnemer naar huis met het geldbedrag van 100.000 euro, dus manipulatie ligt zeker ook op de loer. Interesting!

Wanneer te zien?

Mocht je helemaal enthousiast geworden zijn, dan hebben we goed nieuws voor je. Het nieuwe realityprogramma van SBS6 De Bondgenoten verschijnt namelijk al dit najaar op tv. Wel zijn ze nog dringend op zoek naar deelnemers voor de dagelijkse realityserie. Misschien ben jij wel toevallig de sterke, strategische persoon, waar de tv-zender naar zoekt. Meld je in dat geval aan via dit formulier op de website van SBS6.

Elke maand start de realityserie trouwens met twee nieuwe deelnemers. Aan het einde van de maand gaat namelijk dus één iemand met het grote geldbedrag naar huis, maar een andere persoon verlaat ook het huis met lege handen. Aww!

Lees ook: Fan van MAFS en Expeditie Robinson? Dan wil je deze bizarre, nieuwe realityserie zien