Hoofd Hans slaat op hol in B&B Vol liefde: "moet niet denken met de kleine Hans"

Media door Elsemieke

Hans Vroom uit B&B Vol Liefde seizoen 3 zoekt een vrouw om hem gezelschap te houden op zijn landgoed in Frankrijk. Inmiddels heeft hij al meerdere dames op audiëntie gehad, maar er zijn ook alweer dames vetrokken. Nieuwkomer Daisy doet zijn mannenhart wél sneller kloppen.

Hans in B&B Vol Liefde seizoen 2

Hans hoopt met zijn deelname aan B&B Vol Liefde seizoen 2 een leuke vrouw tegen te komen waar hij de toekomst mee tegemoet kan gaan. Petra lijkt een goede kans te maken, maar ook nieuwkomer Daisy doet een gooi naar de liefde van Hans. En daar is Hans best wel van onder de indruk. Petra - die al het langst op het landgoed van Hans verblijft - vindt het een beetje raar hoe Hans zich gedraagt sinds de komst van Daisy. “Hij was echt heel erg opgedoft. Zo had ik hem nog niet eerder gezien, en dan vraag ik me ook af: Waarom doe je dit? Hij gedraagt zich helemaal anders. Het is niet de Hans die ik wil zien en ook niet de Hans die ik heb gezien.” 

Foto: zo zag de ex-vrouw van Hans uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

Fancy gekleed

"Ik probeer in het innerlijke karakter te kijken van Daisy. Het is een mooi plaatje, maar ik wil ook kijken wat voor karakter erin zit.", zegt Hans over de zestien jaar jongere Daisy. "Ik ben blij met de ontwikkelingen. Dat is leuk." Petra kan het niet loslaten en praat er over voor de camera. "Gister had hij nog een broek aan vol spetters. Dat deerde hem niet. En nu moet het fancy. Hij gedraagt zich helemaal anders. Dit is niet de Hans die ik wil zien. Het is ook zeker niet de Hans die ik heb gezien. Als het zo blijft, weet ik niet hoe lang ik het volhoud. Maar dat zullen geen weken meer zijn dan."

Zien: zo zag Hans uit B&B Vol Liefde er vroeger uit