Man in 'Mr. Frank Visser' shockeert kijkers met schofterige opmerking naar man in rolstoel

Media door Michelle Habets

In het SBS 6-programma 'Mr. Visser doet uitspraak' worden burenruzies en andere conflicten opgelost. Het is dan ook niet zo gek dat de spanning regelmatig hoog oploopt in de rechtzaal. Gisteren ging een opmerking van een van de aanwezigen echter echt álle perken te buiten. "Het is pas maandag. Maar we hebben hem te pakken: De lul van de week", schrijft een kijker terecht op Twitter.


Lees ook: Meghan Markle zorgt voor een nieuwe make-uptrend

Stuk grond

Robbert heeft een ernstig ongeluk overleefd, maar zit wel voor altijd in een rolstoel nadat zijn benen werden geamputeerd en hij in coma lag. De burenruzie ging over het feit dat hij een steiger wilde laten bouwen, maar dat deze steiger volgens de ex-buurvrouw Greta de erfgrens overschreed. Toen mensen haar huis kochten, sprak Greta met hen af dat zij het nog wel even zou regelen. Zodoende werd de rechtszaak met Robbert aangespannen. 

Zuurstof

Toch was het niet de ex-buurvrouw of de huidige buurman van Robbert die een opmerking maakte over hem. Dit deed meneer Wiegmans, die de steiger voor Robbert zou aanleggen. Meneer Wiegmans kwam zijn afspraak niet na en daarom betaalde Robbert hem nooit het afgesproken bedrag. De twee konden absoluut niet met elkaar door één deur en hadden meerdere malen ruzie met elkaar, waardoor Wiegmans zijn werk nooit heeft afgemaakt. Naar eigen zeggen heeft Robbert nog geprobeerd te helpen, maar ook dat viel niet in de smaak. "Zo’n man in zo’n rolstoel kan niet helpen. Hij probeerde het, liet verschillende dingen vallen, ik heb me kapot geërgerd." Even later, wanneer Robbert hem in de reden wil vallen, maakt hij het nog bonter: "Ik denk dat Robbert een klein beetje zuurstoftekort heeft gehad bij dat ongelukje van hem, want hij liegt echt alles bij elkaar". En die opmerking valt bij kijkers niet in goede aarde.

Twitter

Meneer Wiegmans werd op Twitter onder andere uitgemaakt voor 'de lul van de week'. 

Bekijk de hele aflevering van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' via deze link

Lees ook:Humberto in tranen door optreden Waylon bij RTL Late Night

Beeld: SBS 6