Boston-terrorist ?te knap? om crimineel te zijn...

De maatschappij door Marleen_S
Vergeet Justin Bieber, there?s a new hottie in town. Amerikaanse tienermeisjes vallen als een blok voor de terrorist die een bomaanslag wilde plegen in Boston. Hun eerlijke, naïeve mening? Hij is te knap om crimineel te zijn!

 
Ja echt, de jongedames zijn het er massaal over eens: de terrorist, Dzjochar Tsarnajev, kan onmogelijk de bewuste bom tijdens de Boston marathon hebben geplaatst, omdat hij te lekker zou zijn. Want ja, knappe terroristen, die bestaan natuurlijk niet, zo is te lezen op Nieuwsblad.be.
 


Om dit bizarre argument bij te staan, zijn de fans ? ja echt, hij heeft fans (!) - van Dzjochar Tsarnajev druk bezig met allerlei social media-acties. Dzjochar, ook wel Jahar genoemd, heeft zijn looks misschien wel mee, maar vooralsnog blijft hij de hoofdverdachte in het politieonderzoek dat nog loopt. 
 
Social media-acties
Jahar zit momenteel vast op verdenking van de bomaanslagen bij de marathon in Boston. Daar willen zijn fans zo snel mogelijk een einde aan maken, want Jahar is onschuldig in hun ogen. Om dat te bewijzen plaatsen ze dagelijks zogenaamde bewijsstukken op de speciale Tumblrpagina Justice for Jahar. Ook op Twitter steunen de fans onder de hashtag #freejahar hun nieuwe idool.
 
Dzjochar Tsarnajev heeft inmiddels zijn gruwelijke daden bekend, maar dat weerhoudt zijn losgeslagen fans er niet van stug door te gaan met actievoeren. Want Jahar is een lekker ding, en dat is het enige wat telt.
 
Een tikkeltje verontrustend, maar ja, tienermeisjes zijn nu eenmaal snel(ler) beïnvloedbaar. Uiterlijk telt zwaar als je een puber bent, dus als je een knappe kop hebt - ook al ben je een terrorist - dan kun je niets meer fout doen...
 
Wat vind jij ervan? Kinderlijke onschuld of hebben ze een strenge preek nodig?