Lifestyle / Media
Media

Kijkers Undercover in shock door plottwist in eerste aflevering seizoen 2

Het lange wachten werd Undercover-fans afgelopen weekend beloond: de eerste aflevering van het tweede seizoen was zondag te bewonderen op Netflix. Het seizoen begon gelijk with a bang, want er volgde een plottwist die kijkers niet hadden zien aankomen...

Dit artikel bevat spoilers over Undercover seizoen 2, aflevering 1!

undercover

Undercover seizoen 2

Seizoen twee van de Nederlandse/Vlaamse serie speelt zich een paar jaar na het eerste af. Kim (Anna Drijver) heeft haar badge en wapen aan de wilgen gehangen en werkt inmiddels als onderzoeksjournalist. Bob (Tom Waes) werkt nog wel bij de politie. De twee ontmoeten elkaar na lange tijd als Kim iets op het spoor is. De zoektocht naar drugshandel in Brabant leidt Bob en Kim naar internationale illegale wapenhandel. Ondertussen heeft XTC-handelaar Ferry Bouman (Frank Lammers) achter de tralies de echte namen van de undercoveragenten weten te ontfrutselen, waardoor het tweetal groot gevaar loopt.

Plottwist

Op Twitter is te lezen dat veel kijkers zijn teleurgesteld in de eerste aflevering van het tweede seizoen van Undercover. Vooral vanwege de onverwachte (vermeende?) dood van Kim. De tweets liegen er niet om, veel kijkers vinden deze plottwist alles behalve entertainend. Sommige geloven dat Kims dood in scene is gezet. To be continued... Elke zondag verschijnt een nieuwe aflevering van Undercover.

 

Lees ook: Hittegolf op je scherm: Onze Jongens in Miami nu op Netflix te zien