Yes! De eerste aflevering van het derde seizoen van Undercover staat op Netflix

Media door Sanne

Voor wie groot fan is geworden van de serie Undercover, is er goed nieuws! De eerste aflevering van seizoen 3 staat namelijk op Netflix. Hoe gaat het nu met onze Brabantse drugsbaron en heeft undercoveragent Bob zijn leven alweer op de rails gekregen? Tijd om te kijken!

undercover netflix seizoen 3

Lees ook: Kijkers Undercover in shock door plottwist in eerste aflevering seizoen 2

Opfrisser

Het is waarschijnlijk alweer een tijdje geleden dat je de laatste aflevering van seizoen 2 van Undercover hebt gekeken. Daarom is het heel logisch dat je wel even een opfrisser kunt gebruiken. Het tweede seizoen was -zoals je inmiddels gewend bent van Undercover- heel erg spannend. Helaas kwam de familie Bouman, Ferry en Daniëlle, iets minder vaak voor dan we eigenlijk zouden willen. Ferry zit namelijk in de gevangenis en Daniëlle zien we slechts enkele keren. Seizoen 2 stond voornamelijk in teken van undercoveragent Bob die op zoek ging naar de dader(s) van de liquidatie van Kim (zijn collega in seizoen 1 op camping de Zonnedauw). Hij kwam uit op een ranche waar twee broers, JP en Laurent Berger, een handeltje in wapens blijken te hebben. Aan het einde van seizoen verklapt een handlanger van de familie Berger waar de wapenvoorraad ligt. Dit doet JP besluiten om zijn broer Laurent uit zijn lijden te verlossen en te doden. JP wordt uiteindelijk opgepakt. Seizoen 2 is net als seizoen 1 netjes afgerond waardoor het volgende seizoen met een geheel nieuwe verhaallijn kan starten.

Seizoen drie

Gelukkig zien we in seizoen 3 drugsbaron Ferry Bouman en undercoveragent Bob zeker terug. In het nieuwe seizoen komt Ferry weer op vrije voeten (hij zat namelijk sinds het einde van seizoen 1 achter tralies). Al snel komt hij erachter dat zijn plaats in de xtc-wereld niet meer is wat het is geweest. Een Turks stel, Serkan en Leyla Bulut, heeft Ferry’s plaats ingenomen. Ook loopt het leven van Bob niet helemaal op rolletjes. Hij is weg bij de politie en er hangt hem een rechtszaak boven het hoofd. Daarnaast heeft Ferry ook nog een appeltje met hem te schillen… Maar de tijden veranderen wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord. De politie vermoedt dat er een mol in het spel is. Patrick Diericks, hoofd van de undercoveroperatie tegen de Bergers in seizoen 2, ziet maar één mogelijkheid: Bob moet undercover gaan in de bende van Bulut. Voor Bob is dit een mogelijkheid om zijn rechtszaak als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen, maar hij moet hiervoor wel zijn leven wagen én met Ferry samenwerken. Levensgevaarlijk dus!

Lees ook: Helemaal weer in de kerstsfeer! A Princess Switch 3 staat op Netflix

Beeld: Netflix Media Center