Lifestyle / Media
Media

Nieuw bij Disney+: met deze kijktips kom jij november zeker door

Het is buiten koud en donker, we kunnen we ongegeneerd de hele avond voor de televisie hangen. Als je Netflix en Videoland al hebt uitgespeeld, zal Disney+ je verbazen! De streamingdienst heeft namelijk veel meer dan Disney-films. Bekijk hieronder de exclusieve nieuwkomers deze maand!

Lees ook: Dit zingen ze écht in The Lion King’s Circle of Life

Dopesick

In de serie Dopesick wordt onderzocht hoe één bedrijf de grootste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis veroorzaakte. Het vertaalt de strijd tegen de verslaving aan opiaten, van de overheidsinstantie die zich bezighoudt met het bestrijden van drugshandel oftewel DEA, de rechtszaak tegen de Big Pharma en een lijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia. De eerste twee afleveringen staan nu online en elke woensdag komt er een nieuwe bij.

Jungle Cruise

Jungle Cruise is een hilarische feel good film met Emily Blunt en Dwayne ‘The Rock’ Johnson in de hoofdrol. Een echte Disney vol met avontuur en mysteries. Leuk om alleen te kijken of samen met kinderen.

Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings

Marvels eerste Aziatische superheld Shang-Chi gespeeld door Simu Liu. De superheld moet de confrontatie aangaan met zijn vader, leider van de gevaarlijke Tien Ringen. Shang-Chi wordt terug gegooid in een verleden die hij achter zich had gelaten. De film zit vol met Kung-fu en fantastische special effects. Nog leuker de film draait zelfs nog in de bioscoop en is gratis te zien met een Disney+ abonnement.

Black Widow

Ook dit is een primeur voor Marvel, Black Widow is de eerste film met een vrouwelijke hoofdrol. Natasha Romanoff aka Black Widow gespeeld door Scarlett Johanssen is een female hero. In de film wordt Natasha geconfronteerd met haar verleden als spion vanuit de tijd dat ze nog geen Avenger was.

The Beatles Get Back

Deze driedelige documentairereeks vertoont ongeziene beelden en ongehoorde audio die gefilmd zijn in 1969. Zelfs het laatste optreden die plaatsvond in London zit erin. Benieuwd geworden? De reeks is te zien vanaf 25 november.

American Horror Story

Tot groot verdriet van de fans verwijderde Netflix deze bizarre horrorserie in 2018. Maar niet getreurd! Seizoen 1 tot en met het gloednieuwe seizoen 10 zijn nu te zien op Disney+. Elk seizoen heeft een eigen verhaallijn met nieuwe personages. Veel acteurs komen in meerdere seizoenen terug zoals Evan Peters en Sarah Paulson. Het laatste seizoen is opgedeeld in twee verhalen. Één bij het water genaamd Red Tide volgt een schrijver die strugglet met zijn baan. Samen met zijn zwangere vrouw en dochter verhuist hij naar een stad waar de bewoners zich op een merkwaardige manier kenbaar maken. Het andere verhaal volgt een groep kamperende schoolvrienden. Al snel komen de vrienden terecht in een dodelijke conspiracy.

Enchanted

Last but not least is de heerlijke feel good film Enchanted terug op Disney+. Dit is geen toeval, want Disenchanted, het vervolg op Enchanted, komt in de herfst van 2022 uit. In de tussentijd kan je de originele Enchanted me Amy Adams en Patrick Dempsey uit 2007 weer bekijken via Disney+.

Lees ook: ZIEN! Nieuwe realityshow is een mix van Temptation Island, Too Hot To Handle én EOTB