Wil je zien: Netflix releaset de eerste beelden van de Undercover-prequel 'Ferry: de serie'

Media door Jennifer

Jááá, ons Fer en Daan zijn weer terug in de nieuwe Undercover-prequel op Netflix. Op 3 november verschijnt eindelijk Ferry: de serie op Netflix, maar gelukkig kunnen we ons tot die tijd verheugen met teaserbeelden. De streamingdienst heeft zojuist namelijk de eerste beelden gedeeld en het belooft weer lekker rauw te worden.

Eerste beelden van Undercover-prequel Ferry: de serie

De fans van de serie Undercover hebben lang moeten wachten op het vervolg, maar nu is het bijna zover. Over zo'n twee maanden kunnen we ons weer massaal storten in de criminele wereld van drugsbaas Ferry Bouman. Ferry: de serie is overigens een spin-off van de oorpspronkelijke Undercover-serie en speelt zich af ná de film Ferry. In de nieuwe serie zien we dus een jonge Ferry, gespeeld door Frank Lammers, en natuurlijk zijn grote liefde Danielle, die zoals gewoonlijk wordt gespeeld door Elise Schaap. De eerste beelden laten weer zien hoe divers het personage Ferry is. Zo is hij of course poeslief bij Danielle, maar vervolgens kneiterhard als drugsbaas en crimineel. Dat belooft weer een verslavend seizoen!

Jonge Ferry

Zoals gezegd gaan we in Ferry: de serie dus terug in de tijd. In deze nieuwe serie uit de Undercover-reeks zien we Ferry als beginnend xtc-producent. In de Brabantse onderwereld gaat hij vervolgens de strijd aan met drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub, waarvan één van de leden wordt gespeeld door Tygo Gernandt trouwens. De strijd gaat hij natuurlijk niet alleen aan, maar samen met zijn rechterhand John, zwager Lars en knechtjes Remco en Dennis. Makkelijk wordt het hem zeker niet gemaakt, vooral niet als hij ontdekt welke prijs hij moet betalen om aan de top te komen. Hier komt hij achter, zodra zijn lieve Danielle de duistere kant ontdekt van Ferry. Ah oh!

De eerste aflevering van Ferry: de serie verschijnt 3 november op Netflix. In totaal krijgen de fans acht afleveringen voorgeschoteld.

Lees ook: Ah oh! Disney+ gaat Netflix achterna: streamingdienst wil delen van account ook aanpakken