Yes! Op déze datum verschijnt de Undercover-prequel 'Ferry: de serie' op Netflix

Media door Jennifer

Ooit begon Netflix alleen met de serie Undercover, maar toen kwam daar ineens de film Ferry bij. Door het grote succes van Undercover krijgen de fans binnenkort nóg meer nieuwe verhalen voorgeschoteld als vervolg op de film. Eerder werd door Netflix al bekendgemaakt dat Ferry: de serie eraan komt, maar nu weten we ook eindelijk de releasedatum. En lucky you, het verschijnt nog dit jaar op de streamingdienst!

Undercover-vervolg Ferry: de serie

Fans van de serie Undercover over drugsbaron Ferry Bouman hebben alweer even moeten wachten op een vervolg, maar wisten gelukkig wel dat er iets kwam. Een jaar geleden werd namelijk Ferry: de serie officieel aangekondigd door Netflix. Dit is een spin-off van de oorspronkelijke Undercover-serie en speelt zich dus af ná de film Ferry. Al speelt het zich wel in dezelfde tijd af, dus ook in de serie zien we een jonge Ferry en Danielle - gespeeld door Frank Lammers en Elise Schaap. Hoofdpersonages Ferry en Danielle kennen elkaar dus wel al in de serie, maar hun levens worden nu meer uitgediept dan in de film.

In Ferry: de serie zien we drugsdealer Ferry als beginnend xtc-producent in de Brabantse onderwereld. Samen met zijn rechterhand John, zwager Lars en knechtjes Remco en Dennis gaat hij vervolgens de strijd aan met drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub. Tijdens deze strijd ontdekt hij op een gegeven moment, welke prijs hij moet betalen om aan de top te komen. Daar komt hij achter, zodra zijn grote liefde Danielle de duistere kant van Ferry leert kennen. Oh no.

Releasedatum en teaser

Grote kans dat je je helemaal verheugd op Ferry: de serie, vooral nu je ongeveer weet wat je te wachten staat. Nou, goed nieuws: de releasedatum van Ferry: de serie valt nog binnen dit jaar. Op 3 november verschijnt de eerste aflevering namelijk op Netflix. Nog heel efkes wachten dus! In totaal zullen er dan acht afleveringen komen van de serie. De aankondiging van de releasedatum voor Ferry: de serie gaat trouwens meteen gepaard met een kleine teaser:

Lees ook: Elise Schaap slaat nieuwe weg in: deze zomer start haar eigen tv-programma 'Blablabla met Schaap'