Elise Schaap slaat nieuwe weg in: deze zomer start haar eigen tv-programma 'Blablabla met Schaap'

Media door Jennifer

Elise Schaap kennen we vooral als actrice. Niet alleen floreert ze in de populaire serie Undercover, maar deed ze ook hilarische persiflages voor de TV Kantine. Vooral hierdoor werd ze flink geliefd onder de tv-kijkers, dankzij haar goede imitatie van Nikkie Plessen. Geen wonder dat ze nu met een eigen tv-programma komt, Blablabla met Schaap (nee, niet chocoladevla). Dat klinkt nu al leuk!

Elise Schaap komt met eigen tv-programma

In het nieuwe tv-programma Blablabla met Schaap combineert Elise Schaap eigenlijk haar twee grootste talenten, namelijk die van acteren én het nadoen van accenten. Niet voor niets werd Elise drie keer uitgeroepen tot 'beste actrice' tijdens het Televizierring Gala. Grote kans dat dit mede komt, door het feit dat ze zo goed andere accenten overneemt. Op deze manier komt ze toch nét wat beter in een bepaalde rol en het levert regelmatig ook hilarische taferelen op. In Blablabla met Schaap wordt ze nu dus door verschillende BN'ers uitgedaagd, om een bepaald accent eigen te maken. Dat kan alleen maar leuk worden, toch?

Undercover tussen de locals

Naast dat ze zichzelf een Nederlands accent/dialect aanleert, gaat ze vervolgens ook undercover in de betreffende gemeente. Dit gebeurt altijd aan het einde van de aflevering en is voor haar de ultieme test, of ze zich heeft kunnen veranderen in een volwaardige Volendammer, Tukker, Limburger of wat dan ook. Om hier het beste uit te halen gaat ze in de leer bij bekende Nederlanders, die zo'n typisch Nederlands accent/dialect volledig onder de knie hebben. Zo helpt onder meer Simon Keizer haar bij het lastige, Volendamse dialect.

Het nieuwe tv-programma Blablabla met Schaap is deze zomer te zien bij RTL 4. Het wordt dan vanaf 27 juli elke donderdag en vrijdag uitgezonden om 22.00 uur.

Lees ook: Wat leuk! Art Rooijakkers blikt terug met oud-deelnemers B&B Vol Liefde in 'hoe is het nu met?'-aflevering