Kijktip: Elise Schaap schittert in nú al de kerstfilm van het jaar

Media door Elsemieke

De most wonderfull time of the year komt er nu echt aan en dat betekent: lekker veel kerstfilms kijken! Als jij Home Alone nu wel een beetje zat hebt, hebben we een leuke tip voor je. Elise Schaap - yep, van Undercover - heeft nu al dé titel te pakken met de leukste kerstfilm van het jaar. Elise Schaap is dolblij met haar rol in Hotel Sinestra.

Kijktip: Elise Schaap schittert in nú al de kerstfilm van het jaar

Naast Elise Schaap speelt ook Jeroen Spitzenbergen een grote rol in de kerstfilm Hotel Sinestra. Hij had een rol in klassiekers als Alles is Liefde en Mannenharten. Deze kakelverse kerstfilm die eraan komt zou weleens de nieuwe klassieker voor de feestdagen kunnen worden, als je het ons vraagt. En dat vinden wij helemaal niet zo erg, want Home Alone hebben we nu wel gezien. 

Hotel Sinestra met Elise Schaap

Hotel Sinestra is vooral een familiefilm voor tijdens de koude kerstdagen. De film gaat over de elf-jarige Ava die met haar ouders op vakantie is tijdens hun vakantie in het Zwitserse Hotel Sinestra. Ze doet een wens dat alle ouders verdwijnen zodat het hotel vol kinderen zit die er één groot feest van maken. Wanneer de stroom uitvalt, hebben de kinderen weer hulp nodig van volwassenen. De perfecte ingrediënten voor een leuke kerstfilm, als je het ons vraagt.

Vanaf kan je Hotel Sinestra kijken?

Hotel Sinestra is vanaf 14 december in de bioscoop te zien! Even geduld dus nog. Heb je nog meer inspiratie nodig voor kerstfilms? Dit zijn de 10 kerstfilms die eigenlijk geen kerstfilm zijn