Lifestyle / Media
Media

Veel kritiek op 'onbeschofte' Lisa in First Dates

Reageer1 0

Gisteravond barstte het commentaar op Twitter weer los tijdens de uitzending van First Dates. Te zien was dat de 30-jarige Jaimy werd gekoppeld aan de 25-jarige Lisa. Maar deze date verliep allerminst vlekkeloos. Sterker nog: Lisa was ronduit bot en gemeen tegen haar date. En daarmee kon ze op veel kritiek rekenen van televisiekijkend Nederland...

UPDATE: First Dates-Jaimy neemt het op voor 'arrogante' Lisa: 'Dit verdient ze niet'

Onbeschoft

Al bij binnenkomst zag Lisa het al: Jaimy was niet haar type. Voor de 25-jarige gastouder een vrijbrief om zich vanaf het eerste moment ronduit gemeen en onbeschoft te gedragen. Lisa -die zichzelf klaarblijkelijk een bijzonder lot uit de loterij vond- stelde geen vragen, negeerde Jaimy en keek hem niet eens aan. Jaimy, die een stuk beter gemanierd was, probeerde zich van zijn beste kant te laten zien door haar wat vragen te stellen en over zijn relatieverleden te vertellen. Het mocht niet baten, Lisa bleef ijs- en ijskoud. 

Huilen

Wanneer de brunette besluit naar de wc te gaan om haar vriendin op de hoogte te stellen van haar date, barst ze in huilen uit. Snikkend vertelt ze door de telefoon dat hij kaal is, een lelijk gebit heeft en dat ze gewoon niet in hem geïnteresseerd is. "Ik moet nog het hoofdgerecht en het nagerecht. Ik prop het maar snel naar binnen en dan ga ik meteen naar huis." Inmiddels is het voor Jaimy meer dan duidelijk dat er niet veel meer in zit dan een eenzijdig gesprek van zijn kant. 

Teleurstellen

Wanneer het stel aan het einde wordt gevraagd of ze elkaar nog eens willen zien, zijn ze allebei duidelijk: nee. Jaimy laat gelukkig niet helemaal over zich heen lopen en vertelt haar dat ze zich niet zo bot had hoeven te gedragen. Haar reactie? "Ik was bang dat ik valse hoop zou geven, daarom keek ik je niet aan. Ik wilde je niet teleurstellen." Afscheid neemt ze met een slap handje. Arme Jaimy! Gelukkig kon hij op veel steun rekenen: Twitter liep over van het commentaar op Lisa. Zo wordt ze arrogant genoemd, onbeschoft, ijskoud, bot, zeldzaam horkerig en met nul fatsoen.

Twitter

Ook Jaimy laat van zich horen. In een tweet laat hij het volgende weten: "Bedankt iedereen ik twijfelde of de date echt zo erg was maar zie nu dat het tenminste niet aan mij lag." Inmiddels heeft deze tweet al bijna 500 likes. 

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Bonner Gibbs

    Dat is het probleem net deE generatie. Di3 snol is zeker 50 kilo te zwaar en lelijk en ze denkt iemand die aardig tegen haar is zo weg te zetten! Totaly delusional!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen