Lifestyle / Media
Media

First Dates-Jaimy neemt het op voor 'arrogante' Lisa: 'Dit verdient ze niet'

Reageer 0

De 25-jarige Lisa maakt de tongen los sinds haar deelname aan First Dates. Haar botte houding tegenover date Jaimy zorgt voor veel ophef bij de kijkers. Na alle ophef heeft Jaimy zelf gereageerd op zijn teleurstellende afspraakje. Hij hoopt dat mensen haar met rust laten: "Als er iemand boos op haar moet zijn, ben ik het. Maar ik ben het niet."

botte lisa first dates

Lees ook: Veel kritiek op 'onbeschofte' Lisa in First Dates

Rampdate

Volgens de kijkers was Lisa al vanaf moment één bot en gemeen tegen de 30-jarige Jaimy. Al bij binnenkomst, dacht ze al "nee". Dat was voor haar genoeg reden om haar date te negeren en hem niet aan te kijken. Op de toilet belde ze huilend een vriendin: "En geen haar, én een grote neus, én geen gebit dat ik wilde". Gelukkig liet Jaimy niet over zich heenlopen en zei bij het evaluatie-moment dat ze zich niet zo bot had moeten gedragen. Haar reactie: "Ik was bang dat ik valse hoop zou geven, daarom keek ik je niet aan. Ik wilde je niet teleurstellen".

Bedreigd

Jaimy liet weten dankbaar te zijn voor alle online steunbetuigingen, maar hij roept nu op om Lisa met rust te laten. "Ik heb geen contact met haar meer gehad, maar ik hoorde van de mensen van First Dates dat ze bedreigd is na de uitzending", vertelt hij tegen het AD. "Echt belachelijk. Dat gaat veel te ver. Ik heb geen haatgevoelens voor haar. Als er iemand boos zou moeten zijn, ben ik het. Maar ik ben het niet’’, zegt Jaimy. ,,Ik hoop dat mensen haar met rust laten, dit verdient ze niet."

Niet gekwetst

"Zoals het is uitgezonden, klopte het met het gevoel dat ik kreeg tijdens de date. Ik vond het wel bijzonder om te zien wat ze op het toilet over mij te zeggen had, over mijn uiterlijk bijvoorbeeld. Dat kwetst me niet, het zegt vooral iets over haar karakter." 

Genoeg gedatet

Na de deelname aan First Dates is Jaimy niet meer aan het daten geslagen. Daar is hij veel te druk voor. "We hebben het vooral gehad over hoeveel zij wel niet werkt, maar ik werk nog wat uurtjes meer dan zij. Alleen ik klaag er niet over, want ik heb lol in mijn werk." Naar aanleiding van de mislukte date met Lisa, heeft hij allerlei Facebook-verzoekjes gekregen. Daar wil hij liever niet op ingaaan. "Dat voelt niet goed. Mijn leven is prima zo, en mocht er een liefde op mijn pad komen, dan is dat fijn."

Lisa en BNN-VARA wilden zelf niet reageren op de ophef. De aflevering met de date van Lisa en Jaimy is ook niet meer terug te kijken.

Lees ook: Verklapt Wie is de Mol met deze foto de eerste deelnemer van 2019?

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen