Rodanya en Morgan van Temptation Island ouders geworden van tweede kindje

Celebs door Elsemieke

Rodayna en Morgan deden een paar jaar geleden mee aan Temptation Island. De twee gingen er uiteindelijk samen naar huis als stel, waar al snel de eerste scheurtjes in hun relatie kwamen. Uiteindelijk gingen ze uit elkaar, maar inmiddels is toch baby nummer twee geboren. En ze delen een zoete foto op Instagram. 

Lees ook: Hallo zeg: dit is wat de wereldsterren jaarlijks verdienen met hun kersthits

Rodanya en Morgan van Temptation Island ouders geworden van tweede kindje

In 2019 deden Rodanya en Morgan als koppel mee aan Temptation Island, waarna hun relatie op de klippen liep. Uiteindelijk bleken de twee toch niet zonder elkaar te kunnen, maar dan niet in een relatie. Toch is hun tweede kindje inmiddels geboren. Op Instagram deelt Rodanya uit Temptation Island een eerste foto van haar tweede kindje met Morgan. Daarbij verklapt ze de geboortedatum én naam van haar dochter. "Feyla Mae 💗 30-11-21," schrijft ze erbij. Het gezicht van het pasgeboren meisje houdt ze buiten beeld door er een hartje overheen te plakken. Ook haar eerste kind showde ze pas een paar weken na de geboorte op Instagram. Veel geluk samen!

Verleider Danicio

Rodanya en Morgan deden in 2019 mee aan de ultieme relatietest, die ze in eerste instantie overleefd leken te hebben. Uiteindelijk bleek dat Rodanya was vreemdgegaan met verleider Danicio, wat het einde van haar relatie met Morgan betekende. Daarna eindigden de twee toch weer samen en bleek al snel dat Rodanya voor de eerste keer zwanger was. Het bleek dat Morgan de vader en in mei van dit jaar kondigden ze hun tweede zwangerschap aan.

Foto: RTL

Lees ook: Bachelor Tony Junior lebbert 'nieuwe vriendin' af op foto's