De McDonald’s Detector bestelt eten bij McDelivery als jij je eten laat aanbranden

Celebs door Elsemieke

Als jij niet echt een keukenprinses bent en altijd maar wat aanrommelt in de keuken, dan hebben we goed nieuws. Ons favoriete fastfood-restaurant McDonald’s heeft er iets op bedacht. Vandaag lanceren ze namelijk de ‘McDelivery Detector’. Dit apparaatje detecteert of je je eten laat aanbranden en bestelt automatisch eten bij McDelivery.

Mooiste McDonalds filialen van de wereld

McDonald’s Detector bestelt eten bij McDelivery als jij je eten laat aanbranden

 

Je herkent het vast wel: je begint enthousiast met koken, maar wanneer je aandacht even verslapt, brandt de boel direct aan. Dat snappen ze bij McDonald's maar al te goed. Bij de McDelivery melden zich geregeld hongerige klanten die zichzelf na een aangebrande maaltijd willen troosten met wat lekkers van de keten. Zo ontstond het idee voor een apparaat dat detecteert of je eten aanbrandt en direct McDelivery inschakelt. 

De Detector wordt in limited edition uitgebracht en is dus exclusief beschikbaar voor alleen de grootste keukenklunzen. Maar hoe werkt het concept nu eigenlijk precies? Je stelt van tevoren je favoriete eten van McDonald’s in. Wanneer het apparaat de rook van aangebrand eten doorkrijgt, krijgt de eigenaar een sms’je met de vraag of hij McDelivery wil ontvangen. En voor je het weet heb je je eten op de mat! En het leuke is: McDonald’s verloot een beperkt aantal McDelivery Detectors aan de mensen die hem het meest nodig hebben.

Stuur je kookblunder in

Via de McDonald’s App kan iedereen zijn ergste kookblunder insturen en de grootste keukenklungels krijgen er vervolgens een thuisgestuurd. Dit exclusieve gadget is alleen beschikbaar voor prijswinnaars en is geen vervanging voor een officiële rookmelder. Daarom wordt met iedere McDelivery Detector ook een reguliere rookmelder meegestuurd. Slim! De McDelivery Detector is beperkt te winnen via de McDonald’s App. De actie start vandaag en loopt tot 2 mei.

Foto: McDonald's

Lees ook: Zo maak je een McFlurry mugcake met slechts twee ingrediënten