Britney Spears (40) is zwanger van haar derde kindje

Celebs door Elsemieke

Britney Spears is zwanger van haar derde kindje. De zangeres schrijft op Instagram dat er een derde telg aankomt. Ook de aanstaande vader deelt een berichtje over de zwangerschap van Britney op zijn Instagram.

britney spears zwanger

Niet haar vader maar haar moeder wilde Britney Spears onder curatele

Britney Spears is zwanger van haar derde kindje

Britney Spears is zwanger van haar derde kindje. Dat schrijft ze maandag op Instagram. Britney schrijft in haar bericht dat ze merkte dat ze was aangekomen na haar vakantie op Hawaï. Na het doen van een zwangerschapstest bleek ze zwanger. Het is voor de veertigjarige zangeres het eerste kindje dat ze krijgt met haar verloofde Sam Asghari.

Britney en haar zoons

In haar Instagram-bericht schrijft Britney ook dat ze bij haar vorige zwangerschap last had van een zwangerschapsdepressie. Britney heeft al twee kinderen met haar ex-man Kevin Federline, Sean en Jayden."Dat is echt verschrikkelijk en vrouwen praatten er toen niet over. Sommige mensen vonden het gevaarlijk als een vrouw klaagde met een baby in haar buik, maar nu praten vrouwen er elke dag over." Sam Asghari schrijft bij zijn bericht: "Het huwelijk en kinderen zijn een natuurlijk onderdeel van een sterke relatie vol liefde en respect. Vaderschap is iets waar ik altijd naar heb uitgekeken en dat neem ik niet licht op. Het is de belangrijkste taak die ik ooit zal hebben."

Bevrijd van curatorschap

De vader van Britney Spears zorgde er 13 jaar lang voor dat zijn dochter geen kinderen meer kon krijgen, omdat hij haar verplichtte een spiraal te nemen. Nu Britney bevrijd is van dit curatorschap, sprak ze eerder op haar Instagram in een video over alle invloed die dit curatorschap op haar had. “Ik ben dankbaar voor het feit dat ik onafhankelijk ben en me weer vrouw kan voelen. Ik heb terug de sleutels van mijn auto en ik heb een bankkaart, dus ik kan kaarsen kopen. Het lijken misschien kleine dingen, maar voor mij maakt dat het verschil.” Britney zei toen al in de rechtbank dat ze graag meer kinderen wil krijgen, maar dat dit niet kon doordat haar vader haar dwong een spiraaltje te houden.

Lees ook: Britney Spears is klaar voor een derde kind: "hopelijk wordt het een meisje"