Lifestyle / Celebs
Celebs

Bachelor-Indigo meerdere keren op date met Rijk Hofman: "hebben het gezellig samen"

Alles wijst er op dat Bachelor-deelneemster Indigo heeft haar zinnen gezet op Rijk Hofman. Juist: het broertje van Tim Hofman. Rijk is YouTuber en op zijn kanaal liet hij duidelijk doorschemeren dat hij Indigo wel ziet zitten. En in de nieuwste aflevering van RUMAGTV geeft Indigo toe dat zij en Rijk er al meerdere dates op hebben zitten!

Rijk Hofman en Indigo van De Bachelor zijn nu aan het daten?!

Hoewel Indigo voor Thomas naar Mexico vloog tijdens De Bachelor, was die liefde helaas niet wederzijds. Thomas is nu samen met Merel, maar Indigo heeft alweer een ander project op het oog. Presentator Rijk Hofman windt er op zijn YouTube kanaal geen doekjes om; hij ziet Indigo wel zitten! Dat ook Indigo wel interesse heeft in Rijk, werd duidelijk door een TikTok die Indigo onlangs heeft geplaatst. In de caption van de video stond: "Kan iemand mij oprapen", Rijk reageerde daarop met: "Ik raap je op zolang je erna weer voor me valt." 

Naar een festival

Tijdens de reünie-aflevering van de Bachelor 2022 vraagt presentator Rick Brandsteder aan Indigo hoe het zit tussen de twee. "Geen commentaar", zei ze, maar ze gaf wel toe dat ze contact heeft met Rijk Hofman. Dat de twee elkaar wel leuk vinden, is duidelijk, want ze zijn samen gezien op Het Amsterdams Verbond. JuicheChannel Reality.fbi heeft foto gedeeld waarop ze zoenend te zien zijn. 

Rijk Hofman en Indigo van De Bachelor hadden al meerdere dates

Maar daar blijft het niet bij, want de twee zijn kennelijk al aan het daten samen! Wanneer Indigo, Maureen en Inge bij RUMAGTV aanschuiven om te praten over het Bachelor-avontuur, vraagt presentator René Watzema hoe het nu zit tussen de twee mogelijke tortelduifjes. Hoewel Indigo eerst nog wat terughoudend reageert, geeft ze uiteindelijk toch toe dat zij en Rijk al meerdere dates hebben gehad. Sterker nog: hun eerste date was vlak vóór de opnames van de reünie van De Bachelor 2022. "We hebben het heel leuk gehad. We zijn niet echt aan het daten, maar we zien elkaar af en toe en het is gewoon heel gezellig." Indigo zegt dat ze elkaar maar een paar keer hebben gezien, dus René vraagt of ze het samen "aan het uitzoeken" zijn. Indigo is hier voorzichtig mee. "Misschien", antwoordt ze twijfelend. To be continued, dus!

Foto: RTL

Lees ook: 

Vier nieuwe vrouwelijke singles maken opwachting in Temptation Island aflevering 3