Ai! Angelina Jolie en Brad Pitt blijven met modder gooien

Celebs door Laura

Scheiden wordt er niet makkelijker op als je een steenrijk Hollywood-stel bent. Het is alweer twee jaar geleden dat Angelina Jolie en Brad Pitt aankondigden dat ze uit elkaar gingen, maar de echtscheiding is nog steeds niet rond. Het ex-koppel kan het niet eens worden over de alimentatie. 

brad pitt

Lees ook: FOTO'S: De meest typische 90's rode loper outfits ever

Ruzie in de rechtzaal

Dinsdag lieten Angelina's advocaten weten dat Brad haar geen alimentatie betaald, zoals afgesproken. Brads juridische team vond het een 'manipulatieve zet' van Angelina, want volgens hen heeft de acteur wel een riante bijdrage overgemaakt naar zijn bijna ex-vrouw. Hij zou Angelina 8 miljoen dollar hebben geleend voor haar nieuwe woning. Ook zou hij 1,3 miljoen dollar aan rekeningen voor het gezin met zes kids hebben betaald. 

Vandaag gaat de zaak verder. Angelina's team van juristen reageert op de verdediging met Brad als volgt: "Een lening is geen kinderalimentatie en om te beweren van wel is misleidend en onwaar". Volgens de advocaten moest Angelina gedwongen op zoek naar een nieuw stekje, omdat Brad het gezinshuis weigerde te verlaten. Angie vroeg hem te helpen bij haar huizenjacht. In plaats daarvan leende hij haar 8 miljoen mét rente. 

Angelina eist dat Brad 50 procent van de uitgaven voor de kinderen betaalt, omdat "Angelina de meerderheid de afgelopen twee jaar alleen moest bekostigen".

To be continued...

Lees ook: FOTO'S: De exen van Brad Pitt

Beeld: Brunopress