Lil Kleine heeft spijt van mishandeling Jaimie Vaes: "harde les"

Celebs door Elsemieke

Lil Kleine, aka Jorik Scholten, verdween na de verdenking van huiselijk geweld bij Jaimie Vaes een poosje uit de media. In gesprek met Privé heeft hij nu wel verteld dat hij spijt heeft van zijn daden. 

Lil Kleine heeft spijt van mishandeling Jaimie Vaes: "harde les"

Begin dit jaar lekten er een filmpje online uit waarop te zien is dat Lil Kleine zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes met haar hoofd tussen de deur slaat. De rapper trok Jaimie aan haar haren uit de auto en klemde haar hoofd daarna tussen de autodeur. Hoewel het onderzoek van het Openbaar Ministerie naar de mishandeling nog steeds loopt, heeft hij tegen weekblad Privé al gezegd dat hij spijt heeft. "Ik zou heel veel dingen totaal anders hebben gedaan. Er is zeker spijt. Het is een heel dure, maar vooral harde les die ik doormaak. Mijn vader zegt alleen altijd: ‘Alles gebeurt met een reden.’ Misschien had dit zo moeten gebeuren.”

Optreden in België

Waar hij dan precies spijt van heeft, zegt de rapper niet. "Als ik dingen zou kunnen terugdraaien, dan heel graag. Maar ik kan niet zeggen wat, dat is gewoon zo afgesproken.” Sinds de beelden uitlekten werd Lil Kleine door veel media gecanceld, maar in België zien ze hem nog wel graag optreden, maar hier maakt Lil Kleine zich geen zorgen om. "In Nederland komt het ook wel weer. Daar ben ik van overtuigd. Ik moet geduld hebben. Tijd heelt alle wonden. Ik heb er veel vertrouwen in."

Jaimie Vaes over het opvoeden van zoontje Lío

“Ik ben papa en mama tegelijkertijd. Het is heel jammer dat het zo moet gaan, maar het leven gaat door. Ik probeer er als moeder zijnde iets van te maken," zei Jaimie al eerder in de realityserie over de band met Jorik. "Het is wenselijk dat zijn vader een rol gaat spelen, maar als het niet zo is, dan is het zo.” Alimentatie krijgt Jaimie niet van Lil Kleine. “Het werd een gevecht tussen mijn en zijn advocaten en na de zoveelste teleurstelling dacht ik, laat ook maar. Hou het maar lekker, dan doe ik het wel alleen.” Drie maanden geleden werd Lil Kleine opgepakt, nadat hij na een uit de hand gelopen ruzie haar hoofd tussen het autoportier had geslagen. Sindsdien zijn de twee uit elkaar.